Dolar

32,5087

Euro

34,8119

Altın

2.486,68

Bist

9.538,08

Kırşehir'de silahlı kavga: 1 öldü, 1 yaralı

Kırşehir'de silahlı kavga: 1 öldü, 1 yaralı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-16 23:36:46

Kırşehir'de silahlı kavga: 1 öldü, 1 yaralı
Kırşehir'de, kız meselesi nedeniyle çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, A.B. ve oğlu S.B, kızını başkasına nişanlamasına kızdıkları M.Ç. ile konuşmak için Kuşdilli Mahallesi'ndeki evine gitti. Burada çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.B. ve A.B, tabancayla o sırada evde bulunan M.Ç'nin kızını nişanladığı Ercan Küçükbaba'ya (21) ateş etti. Küçükbaba da bıçak darbesiyle S.B'yi yaraladı. Küçükbaba, vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti.

S.B, ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Evde bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi de A.B. evden uzaklaşırken ona ve çevreye rastgele ateş etti.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Evde ve çevresinde 2 pompalı tüfek, 1 tabanca, 2 satır ve 3 bıçak bulan polis ekipleri, kavgaya karışan M.Ç, kızı T.Ç, A.B. ile oğlu S.B'yi tedavisinin ardından gözaltına aldı.

Kavgada hayatını kaybeden Küçükbaba'nın cesedi otopsi için Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber Ara