Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Kırmızı Oda dizisinde beklenmedik ayrılık

Geçmiş dönemlerde adından sıkça söz ettiren Söz dizisinde Fethi Kulaksız karakterini de canlandıran Burak Sevinç’in yeni sezonda Kırmızı Oda dizisinde devam etmeyeceği iddia edildi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-05 21:59:02

Kırmızı Oda dizisinde beklenmedik ayrılık

Ekranların vazgeçilmez dizisi haline gelen Kırmızı Oda dizisi ise konusu ve kadrosu ile sevenlerini ekrana kilitlemeyi de başarıyor.

Ancak ortaya çıkan bir gerçek Kırmızı Oda dizisinde ayrılık haberlerini ortaya çıkardı. Sevilen oyuncu Burak Sevinç'in bir dizide daha oynadığı ortaya çıktı.

Son zamanlarda dijital platformlara olan ilginin artmasıyla oyuncular da birden fazla diziyle anlaşma sağlayabiliyor.

Kırmızı Oda'nın Deniz'i Burak Sevinç'in yeni dizisi ise BluTV'de yayınlanıyor. Yeni dizisinin ismi ise Bonkis olduğu ortaya çıktı.

Burak Sevinç Youtube'da bir kanalda yaptığı röportajda yeni dizisiyle ilgili açıklamalarda bulunu. Bonkis'in hakkında bilgi verdi hikayesinden bahsetti.

Ancak verdiği röportajda Burak Sevinç aynı zamanda Kırmızı Oda dizisindeki ayrılık iddialarını da yalanlamış oldu.

Burak Sevinç verdiği röportajda şu ifadelere yer verdi. “Bonkis'in çok tatlı bir hikayesi var. Benim çok hoşuma gitti. Hem bölümleri kısa hem de arta kalan zamanımı Kırmızı Oda'da Deniz olarak geçirmek beni çok heyecanlandırıyor” dedi. Bu açıklamaların ardından medyada yer alan ayrılık haberleri de yalanlanmış oldu.

Burak Sevinç'in yeni dizisi Bonkis'in yayınlanan tanıtımında Deniz karakterinin anne ve babasından borç istemek için hazırlık yaptığı görülüyor.

Haber Ara