Dolar

32,6011

Euro

34,8170

Altın

2.493,56

Bist

9.473,85

Kırmızı kartın nedenini açıkladı

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Salih Dursun, Deniz Ateş Bitnel'in elinden kırmızı kartı alarak hakeme kırmızı kartı göstermesinin sebebini açıkladı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-22 12:35:22

Kırmızı kartın nedenini açıkladı

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Salih Dursun, Deniz Ateş Bitnel'in verdiği penaltı kararından sonra Cavanda'ya gösterdiği kırmızı kart sonrası Bitnel'in elinden kartı alıp hakeme kırmızı kart göstermiş ve bu olay maçın önüne geçmişti.

SALİH DURSUN HAKEME KIRMIZI KART GÖSTERDİ

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Trabzonspor'da Özer Hurmacı, Aykut Demir, Cavanda ve Salih Dursun'un kırmızı kart gördüğü maçta Salih Dursun'un Deniz Ateş Bitnel'in kartını alıp kırmızı kart göstermesi maçın önüne geçti!Salih kırmızı kartı niye çıkardığını açıkladı Hakem Deniz Ateş Bitnel, Cavanda'nın Trabzonspor ceza sahasında Umut Bulut'a yaptığı harekete penaltı kararı verince ortalık karıştı.Daha önce de Özer Hurmacı ve Aykut Demir kırmızı kart gördüğü için Trabzonsporsahada 7 kişi kaldı.Bordo mavili takımda bir futbolcu daha ihraç edilseydi, hakem kurallar gereği maçı tatil etmek zorunda kalacaktı. Cavanda ve diğer bordo mavililer hakem Bitnel'e büyük tepki gösterdi. Bu sırada Salih Dursun hakemin elinden kırmızı kartı alarak, Bitnel'e gösterince hakem kırmızı kart gösterdi. Daha önce de Özer Hurmacı ve Aykut Demir kırmızı kart gördüğü için Trabzonspor sahada 7 kişi kaldı.Bordo mavili takımda bir futbolcu daha ihraç edilseydi, hakem kurallar gereği maçı tatil etmek zorunda kalacaktı.Galatasaray Trabzonspor maç özeti için tıklayın

"7 KİŞİYE KARŞI 12 KİŞİ OYNAMAK ADALETSİZLİKTİR"

Trabzonsporlu futbolcu bu olayın ardından Salih Dursun maç sonunda, "7 kişiye karşı 12 kişi oynamak adaletsizlikti, kırmızı kartı 11 kişi kalmaları için çıkardım' şeklinde konuştu.

Haber Ara