Dolar

32,5313

Euro

34,9672

Altın

2.431,12

Bist

9.720,68

Kira desteği yardımı başvurusu son gün ne zaman?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerden biri de işletmelerin geçici süreyle kapatılması oldu. Bu durumdan muzdarip olan işletmeler ise gelirlerinde büyük bir kayıp yaşadı. Son olarak devlet destekli kira yardımının verilmesinin ardından binlerce işletmenin yüzü güldü. Peki ama kira desteği ne zaman veriliyor? Kira desteği için başvuru nereye hangi tarihte yapılıyor? Kira desteğini kimler alır? İşte merak edilen kira desteğine ilişkin detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-30 14:54:28

Kira desteği yardımı başvurusu son gün ne zaman?

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan kira desteğine ilişkin açıklamada bulundu. Pekcan; gelir kaybı ve kira yardımı için başvuru yapamayan esnaflar için 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatıldığını belirterek, son günün tarihini de vermiş oldu. 

Kira desteği başvurusu nasıl yapılır?

Başvuru yapmak için internetten www.turkiye.gov.tr adresindeki Ticaret Bakanlığı hizmetleri altında yer alan, “Gelir Kaybı Desteği Başvurusu” ve “Kira Desteği Başvurusu” bağlantılarına giriş yaparak bilgi edinebilir ve başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Yine aynı internet sitesi üzerinden başvuruların sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

Haber Ara