Dolar

32,5468

Euro

34,9862

Altın

2.420,94

Bist

9.722,09

Kılıçdaroğlu: Yargıyla tehdit etmek istiyorlar

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Yargı yarın sizi de davet ederse şaşmayın” sözlerine cevap verdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-19 08:49:35

Kılıçdaroğlu: Yargıyla tehdit etmek istiyorlar

Hürriyet'ten Erdinç Çelikkan, devam eden yürüyüşü sırasında Kızılcahamam'da Kemal Kılıçdaroğlu'na sorular yönetti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın “Yargı yarın sizi de davet ederse şaşmayın” sözlerine karşılık “Yargıyla bizi tehdit etmek istiyorlar. Tahriklere kapılmayacağız” dedi.

İşte ilgili açıklama:

"Dün 20 Temmuz darbecisi açıklamalar yapmış. Efendim neymiş, yürüyormuşuz, akşam karavanda kalıyormuşuz. Vallahi benim karavanda altın klozet yok. Arzu ediyorsa gelsin, bir gece ben kendisini misafir edebilirim. Kendisi karavanda kalsın ben dışarıda toprakta yatacağım bir gece. Bizi tahrik etmek istiyorlar. Tahriklere kapılmayacağız. Yargıyla bizi tehdit etmek istiyorlar. Efendim hâkim, savcı çağırırmış. Bu ülkede darbeciler 70'lerde 80'lerde 2017'lerde ne yaptılar, bunların hepsini biliyoruz. Darbeciler, tarihin karanlık sayfalarında yer almıştır, mücadele edenler de tarihin ak sayfalarında yer almıştır. Bakın bu kadar eleştiriyorlar. Ama ‘Ya bizim ülkemizde adalet var kardeşim, niye yürüyorsunuz' diyemiyorlar. Peki bu söylemlerin kaynağı nedir, acizlik ve zavallılık.”

Haber Ara