Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Kılıçdaroğlu’nun kaynağı FETÖ

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı ve ailesine yönelik asılsız iddialarının aynısının 6 ay önce Twitter’dan FETÖ'cü Fuat Avni'nin hesabından paylaşıldığı ortaya çıktı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-01 09:34:14

Kılıçdaroğlu’nun kaynağı FETÖ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Salı günü açıklıyorum" deyip savcılık ve basın ile paylaşmadığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik iddialarının kaynağının, FETÖ olduğu ortaya çıktı.

Katıldığı bir panelde iddiaları reddeden Kemal Kılıçdaroğlu belgeleri bürokratlardan aldığını ileri sürdü. Oysa söz konusu iddiaların aynısı 27 Mayıs tarihinde Fuatavni hesabının kullanıcısı Said Sefa tarafından Twitter'dan dile getirilmişti. Firari durumda olan FETÖ sanığı Sefa, Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı iddiaları yine Man Adası'nda kurulmuş şirketler üzerinden dile getirmişti.

KILIÇDAROĞLU'NUN KAYNAĞI FETÖ'MÜ?

FETÖ firarisi Sefa tarafından ortaya atılanları, Kılıçdaroğlu'nun yeniden dile getirmesi CHP liderine FETÖ tarafından servis yapıldığı iddialarını gündeme taşıdı.

'UZAYDAN ALMADIM'

Kemal Kılıçdaroğlu dün katıldığı bir panelde sorulan soru üzerine, "Bunları (sahte belgeleri) veren bir insan tabii. Uzaydan almadım. Bunlar bize geldi diye hemen ortaya çıkmadık. Baktık, araştırdık, doğrulattık. FETÖ'cüler mi verdi? Yok efendim ilgisi yok. Bu ülkeyi seven, bu ülkenin çıkarlarını düşünen milyonlarca bürokrat var. Onlar yurtsever insanlar. Haksızlıklara tahammül edemeyen insanlar var" ifadelerini kullandı.

 

Haber Ara