Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Şehitler için ‘kelle’ diyen siz değil misiniz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti hükümetine sert eleştirilerde bulundu...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-11 17:31:12

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Şehitler için ‘kelle’ diyen siz değil misiniz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden iktidara sert eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu “IŞİD militanlarını Türkiye'de tedavi ettirdiniz. IŞİD'e Türkiye'den katılımlara göz yumdunuz. IŞİD'i bu milletin başına siz bela ettiniz” dedi. Dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan'ın bir konuşmasında şehitlere ‘kelle' dediğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Sizin de PKK'nın da ortak noktası bize saldırmanız” ifadesini kullandı.

Ajansların aktardığı habere göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Çözüm Süreci üzerinden eleştirdiği, Twitter'dan paylaştığı mesajlar şöyle:

IŞİD militanlarını Türkiye'de tedavi ettirdiniz. IŞİD'e Türkiye'den katılımlara göz yumdunuz. IŞİD'i bu milletin başına siz bela ettiniz!

FETÖ'yü besleyip, büyüttünüz. FETÖ'ye ne istediyse verdiniz, devleti teslim ettiniz. FETÖ'yü bu milletin başına siz bela ettiniz!

Habur'da PKK'nın ayağına hakimleri siz götürdünüz. PKK şehirleri bombayla doldururken Valilere "operasyon yapmayın" talimatını siz verdiniz!

”PKK terör örgütü değildir” diyen, şehitlerimiz için “Kelle” diyen siz değil misiniz? Sizin de PKK'nın da ortak noktası bize saldırmanız.

Başbakan'a soruyorum; “Türkiye'nin bölünme riski var” diyorsunuz. Bu ülkeyi 14 yıldır kim yönetiyor? Türkiye'yi bu noktaya kim getirdi?

Haber Ara