Dolar

32,5047

Euro

34,5342

Altın

2.496,60

Bist

9.548,09

Kılıçdaroğlu'ndan Beştepe mesajı: Gene giderim

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni yaptığımızda malûm zat 'Ben oraya gitmeyeceğim' dedi. Ama kuzu kuzu geldi' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-27 16:46:24

Kılıçdaroğlu'ndan Beştepe mesajı: Gene giderim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da İnegöl Kamyon ve Tır Garajı ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni yaptığımızda malûm zat 'Ben oraya gitmeyeceğim' dedi. Ama kuzu kuzu geldi. Hiçbir zaman onların sözleri geçerli değil" diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

Siyasetçilerin yan yana gelince kavga etmesi gerekmediğini belirten Kılıçdaroğlu, "Niye kavga edelim? Olayı alıp başka yerlere taşıyorlar. Bu da bende rahatsızlık yaratıyor. Efendim '15 Temmuz sonrası işte kuzu kuzu geldi saraya'. Bu da doğru değil arkadaşlar. Aynı olay olsa, yine Türkiye bir darbe girişimiyle karşı karşıya kalsa söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Gene giderim. Böyle kalkıp da kısır tartışmalara, kısır çekişmelere bu memleketi sokmamak lâzım. Yazıktır, günahtır. Türkiye'nin bir derdi varsa siyasetçiler yeri zamanı gelince bir araya gelmeli, oturup tartışmalı, oturup konuşmalı. Memleket sadece benim memleketim değil, sadece ben mi sorumluyum. Hepimiz sorumluyuz" dedi.

 

Haber Ara