Dolar

32,5910

Euro

34,8753

Altın

2.492,69

Bist

9.695,42

Kılıçdaroğlu’na vatandaşlar tepki gösterdi… Korumalar araya girdi

Esnaf ziyareti için Bursa’da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na vatandaşlar tepki gösterdi. Olası bir olumsuzluk yaşanmaması için Kılıçdaroğlu’nun korumaları araya girdi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-26 18:10:29

Kılıçdaroğlu’na vatandaşlar tepki gösterdi… Korumalar araya girdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'daki programı kapsamında Osmangazi ilçesine geçerek, Emek Adnan Menderes Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu'na ziyareti sırasında bir vatandaş, "İşe yaramaz insanlardan kendiniz arınmadığınız sürece siz gönüllerin başkanı olamayacaksınız. Sizi her şekilde başkan olarak görmek istiyoruz ama siz bu gidişte mahallemizdeki muhtar bile olamayacağınıza emin olun" diyerek tepki gösterdi. Vatandaş korumalar tarafından uzaklaştırıldı.

KILIÇDAROĞLU KENDİSİNİ ELEŞTİREN VATANDAŞ İLE KONUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, merkez Osmangazi ilçesi, Emek Adnan Menderes Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Bir çay ocağına girerek, işletmeci ile sohbet eden Kılıçdaroğlu, ikram edilen çayı içerek ziyaretlerini sürdürdü.

Cadde üzerinde bir vatandaş, Kılıçdaroğlu'na, “AK Parti grup toplantılarında bu kadar milleti topluyorsunuz diye konuşmalar yapıyorsunuz, siz sokağa çıkmışsınız bu kadar millet toplandı” diyerek tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu ise “Ben toplamadım, milletin toplanmasına engel olamam, burası açık hava. Ben esnafın dükkanına yalnız girmeye çalışıyorum, burada esnafı geziyorum. Açık alanda da toplanma olmaz” sözleriyle yanıt verdi.

 

 

Haber Ara