Dolar

32,5733

Euro

34,6669

Altın

2.520,86

Bist

9.524,59

Kılıçdaroğlu: Her türlü desteği vermeye hazırız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 'Teröre karşı mücadelede her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bir kez daha vurguluyorum' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-11 11:24:33

Kılıçdaroğlu: Her türlü desteği vermeye hazırız

TIMETURK|HABER MERKEZİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta gerçekleşen saldırıların, emniyet teşkilatını hedef aldığının altını çizdi.

Saldırılarda şehit düşen polislerin ve sivil vatandaşların yasını tuttuğunu, saldırıyı yapanları ve saldırının arkasındaki karanlık güçleri ise lanetlediğini ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları ifade etti;

"İktidar, ülkemizin, akılcı, bilimsel, sürdürülebilir ve milli bir terörle mücadele politikasına ihtiyacı olduğunu vakit geçirmeksizin kabul etmek zorundadır. Bu bağlamda Cumhuriyet Halk Partisi olarak teröre karşı mücadelede her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu, bir kez daha vurguluyorum.

Nereden gelirse gelsin, tüm terör saldırılarının faillerinin ve arkalarındaki karanlık güçlerin; vatandaşlarımızın birlik, beraberlik, dayanışma kararlılığı karşısında ezileceğine duyduğum sonsuz inançla aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin aileleri ile emniyet teşkilatımıza ve iki mensubunu saldırılarda şehit veren Beşiktaş Jimnastik Kulübümüze başsağlığı dileklerimizi iletiyorum."

 

Haber Ara