Dolar

32,6001

Euro

34,8184

Altın

2.493,36

Bist

9.497,61

Kidega: Kitapseverlerin buluşma noktası

Uzun yıllardır bu işin mutfağında bulunan kitapseverlerin bir araya gelmesiyle 2017 yılında kurulan Kidega kısa sürede okurların gözünde önemli bir yer edindi. 2 yıl içerisinde sektörün önde gelen isimlerinden olan Kidega samimi ve farklı yaklaşımı, iletişimi ve özeni ile dikkatleri üstünde toplamayı başardı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-10-14 14:41:14

Kidega: Kitapseverlerin buluşma noktası

Eğer kitapları seviyorsanız hazırladıkları avantajlı kampanyaların takipçisi olmanızda fayda var. Sürekli yenilenen kampanyaları yayınevi, yazar ve kategori kampanyaları olarak ele almak mümkün.En sevdiğiniz yazarın kitaplarını ya da bilim kurgu türündeki tüm kitaplara bu kampanyalar ile sahip olabilirsiniz. Günün Fırsatı alanında her gün yüksek indirimli ve dikkat çekici kitaplar göze çarpıyor. Kidega kolay kullanılabilir ara yüzü, kullanıcı dostu web sitesi ile ziyaretçilerinden olumlu yorumlar almayı başarıyor. Çok satan kitaplardan yeni çıkanlara; fantastik kitaplardan çocuk kitaplarına kadar oldukça geniş bir ürün gamı bulunan Kidega kitaplara kolayca sahip olma şansı tanıyor.

İçeriğe verdikleri önem ile saygı uyandıran Kidega yalnızca kitap satın almak için değil kitaplara ilgi duyan herkes için içerik üretiyor. Her ay en çok okunan kitapların yer aldığı bloglardan, farklı ülkelerin klasiklerine; yazarlardan edebi akımlara kadar çeşitli konular için yazılmış blogları bulunuyor. Bunun yanında ne okusam diye düşünenlere, bu kitabı çok seviyorum ve buna benzer kitaplar bulmak istiyorum diyen herkes için de okuma listelerini bünyesinde barındırıyor. Kitaplar ve yazarlara hakimim okumadığım kitap yok diyenler için de ne kadar bildiğimi bilemiyorum diyenler için de kendini sınama fırsatı sunan Kidega'da birbirinden ilginç ve eğlenceli quizler bulunuyor.

Telefonlarınızdan kolayca erişim sağlayabilmeniz için mobil uygulaması bulunan Kidega şık tasarımı, sadeliği ile göz dolduruyor. IOS cihazlarda darkmode özelliği de bulunan uygulama gelişmeleri takip etmesi ve hızlı reaksiyonlarıyla rakiplerinden sıyrılıyor. Bunun dışında kitaplara puan verme, kitaplara ve yazarlara yorum ekleyebilme gibi özellikleri ile de bulunuyor. Dilediğiniz kitabın fiyatı düştüğünde ya da baskısı tükenmiş bir kitap yeniden basıldığında haberdar olmak isterseniz size mail yoluylaulaşmalarını sağlayabilirsiniz. Yalnızca kitaplara değil kitaplardan esinlenilmiş çantalara, kupalara ve defterlere de yer verilen Hobi kategorisi kitap severlerin ilgi duyacağı alanlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Dinamik yaklaşımını sosyal medyada da gösteren KidegaSpotify hesaplar için müzik ve kitabın bütünlüğüne inandıklarını ve takipçileriyle paylaşmaktan mutluluk duyduklarını söylüyor. İçerisinde Kitaplardan Esinlenen Şarkılar, Şiirden Şarkıya, Kitapların Şarkıları ve ünlü yazarlar için hazırlanmış Okurken Dinle listeleri ile dinleyicilerden tam not alıyor. Youtube kanalı da bulunan Kidega, izleyicileri için yazar sohbetleri, yayıncı sohbetleri gibi sektöre dair ilgi çekici videolar paylaşıyor.

Ekibinin büyük çoğunluğu gençlerden oluşan Kidega ekibi, kitap sektörüne getirdikleri Kidega Sahaf projesi ile de adlarından bahsettirmeyi başarıyorlar. İstediğiniz kitabın ilk baskısından, artık bulamadığınız baskısı tükenmiş bir kitaba; imzalı kitaplardan koleksiyon ürünlerine kadar geniş bir yelpazede okurlara hizmet sunuyor.

Kidega'yı daha yakından tanımak, fırsatlarından haberdar olmak isterseniz aşağıdaki hesapları takip edebilirsiniz.

instagram/kidegacom
facebook/kidegacom
twitter/kidegacom
spotify/kidega
youtube/kidega

Haber Ara