Dolar

32,5667

Euro

34,7111

Altın

2.491,23

Bist

9.524,59

Kent Tiyatrosu Kasım ayına 'Çiçekler Solmasın' adlı oyunla merhaba dedi

Her cumartesi Mamak Kültür Merkezi'nde sahne alan Kent Tiyatrosu, Kasım ayının ilk oyunu olan 'Çiçekler Solmasın' adlı eserle seyirci karşısına çıktı. Oyunda, uyuşturucu ve madde bağımlılığına dikkat çekildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-06 10:44:58

Kent Tiyatrosu Kasım ayına 'Çiçekler Solmasın' adlı oyunla merhaba dedi
Her cumartesi Mamak Kültür Merkezi'nde sahne alan Kent Tiyatrosu, Kasım ayının ilk oyunu olan "Çiçekler Solmasın" adlı eserle seyirci karşısına çıktı. Oyunda, uyuşturucu ve madde bağımlılığına dikkat çekildi.

Kent Tiyatrosu, Kasım'ın ilk haftasında uyuşturucu ve madde bağımlılığına dikkat çekmek için hazırladığı "Çiçekler Solmasın" adlı oyunla sahne aldı. "Uyuşturucunun kölesi olma hayatının efendisi ol" temasıyla sahnelenen oyun bir erkek bir kadın iki genç üzerinden işleniyor. Gerçek hayattan kesitler içeren oyunda uyuşturucunun bireyler ve aileler üzerindeki yıkımı gözler önüne seriliyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Geçtiğimiz yılda sahnelenen Çiçekler Solmasın adlı oyunumuzu tüm aileler çocuklarıyla beraber izlemeli. Gençlerimiz bazen bir heves bazen de bir merakla geri dönülmez, telafisi çok zor hatalara düşebiliyor. İşte bu oyun hem aileleri hem de gençleri aynı zamanda uyuşturucuya karşı bilinçlendiriyor" dedi.

Özgün bir eser olan Çiçekler Solmasın adlı oyunu Mamak Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölüm Başkanı Kenan Olpak ve Kent Tiyatrosu Oyuncusu Burcu Özdemir kaleme aldı.

Haber Ara