Dolar

32,4794

Euro

34,8134

Altın

2.429,21

Bist

9.645,02

Kemal Gülhan kimdir? Kemal Gülhan nereli ve kaç yaşındaydı? Kemal Gülhan neden öldü?

Kemal Gülhan kimdir? CHP'nin İstanbul'da Canan Kaftancıoğlu'ndan sonra gelen ikinci ismi Kemal Gülhan korona virüse yenik düştü. Peki Kemal Gülhan kimdir? Kemal Gülhan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yardımcısıydı. Kemal Gülhan neden öldü? Kemal Gülhan bir süredir hastanede korona nedeniyle tedavi görüyordu. Kemal Gülhan nereli ve kaç yaşındaydı? İşte Kemal Gülhan hayatı ve biyografisi...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-09 14:57:11

Kemal Gülhan kimdir? Kemal Gülhan nereli ve kaç yaşındaydı? Kemal Gülhan neden öldü?

Kemal Gülhan kimdir? CHP'nin İstanbul'da Canan Kaftancıoğlu'ndan sonra gelen ikinci ismi Kemal Gülhan korona virüse yenik düştü. Peki Kemal Gülhan kimdir? Kemal Gülhan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yardımcısıydı. Kemal Gülhan neden öldü?  Kemal Gülhan bir süredir hastanede korona nedeniyle tedavi görüyordu. Kemal Gülhan nereli ve kaç yaşındaydı? İşte Kemal Gülhan hayatı ve biyografisi...

Koronavirüs genç yaşta bir siyasetçiyi daha hayattan kopardı. İstanbul CHP teşkilatının en önemli isimlerinden biri olan Kemal Gülhan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Acı haberi CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu duyurdu. Kaftancıoğlu yaptığı açıklamada "Her konuştuğumuzda ama her konuştuğumuzda 'oğullarıma bırakmak istediğim tek şey onurlu bir geçmiş' diyordun. Fazlasıyla bıraktın" dedi. Vatandaşlar da Kemal Gülhan'ın kim olduğunu merak etmeye başaldı. Peki Kemal Gülhan kimdir? 

Kemal Gülhan kimdir?

Kemal Gülhan'ın ölümü sevenlerini ve CHP teşkilatını derinden üzdü. Peki Kemal Gülhan kimdir? 

Kemal Gülhan, 1969 yılında  Bayburt'ta dünyaya geldi.

Kemal Gülhan İlkokulu Üsküdar Çamlıca İlkokulu, Ortaokulu Kadıköy, Mervidenköy Ortaokulu, Liseyi Üsküdar Ticaret Lisesini bitirdikten sonra Mersin Üniversitesi İşletme Ön lisansı yaparak eğitimini tamamladı.

Kemal Gülhan 1999 yılında inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir firma kurdu.

Kemal Gülhan evli ve iki çocuk babasıdır. 

Kemal Gülhan siyasi yaşamı

 

15 Ocak 2003 yılından itibaren CHP üyesi olan Gülhan Üsküdar'da ilçe yöneticiliği, ilçe saymanlığı, ilçe sekreterliği, örgüt ve örgütlenmeden sorumlu ilçe başkan yardımcılığı ve kayyum atama görevlerinde bulundu. 2018-2020 döneminde STK'lardan sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini yaptı.

2019 yerel seçimlerinde 1. Bölge koordinasyonu, STK ve İl sandık güvenliği komisyonlarında görev aldı.

Haber Ara