Dolar

32,5130

Euro

34,9427

Altın

2.434,11

Bist

9.803,18

Kelkitlioğlu: Berberoğlu neden 'Kılıçdaroğlu'nun bu işle ilgisi yok' demiyor?

Murat Kelkitlioğlu, bugünkü köşesinde Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili iddialar hakkında Enis Berberoğlu'nun açıklama yapması gerektiğini yazdı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-29 09:29:58

Kelkitlioğlu: Berberoğlu neden 'Kılıçdaroğlu'nun bu işle ilgisi yok' demiyor?

TIMETURK | HABER MERKEZİ

MİT tırları davasında tutuklanan ve 'görüntüleri' Cumhuriyet Gazetesi'ne servis etmekle suçlanan Enis Berberoğlu kadar, söz konusu durumda dahli olduğu iddiaları ile gündeme gelen CHP GEnel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da konuşuluyor. Aslında MİT tırları görüntülerini elde eden ismin Kılıçdaroğlu olduğu konuşulurken, Enis Berberoğlu'nun bu iddialara neden direkt cevap vermediği de tartışılıyor.

Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Akşam Gazetesi Yazarı Murat Kelkitlioğlu, "Berberoğlu neden 'Kılıçdaroğlu'nun bu işle ilgisi yok' demiyor?" diye sordu.

İşte Kelkitlioğlu'nun ilgili yazısı:

O GÖRÜNTÜLER ÖNCE KILIÇDAROĞLU'NA VERİLDİ

FETÖ'nün TIR'lara ait görüntüleri önce Kılıçdaroğlu'na verdiği, onun da Can Dündar'a iletmesi için şu an cezaevinde bulunan CHP milletvekili Enis Berberoğlu'na teslim ettiği belirtiliyor. Bu iddianın altını dolduracak çok sayıda da emare var!

BERBEROĞLU CHP'Yİ UYARIYOR

Hatta Berberoğlu'nun cezaevinden "Beni kurtarın yoksa konuşurum" diyerek CHP yönetimine aba altından sopa gösterdiği de belirtiliyor.

BERBEROĞLU AÇIKLAMA YAPMALI

Normal şartlarda ne beklersin? Olayın bir numaralı muhatabı olan Berberoğlu'nun konuyu aydınlatacak iki cümle de olsa bir açıklama yapmasını... Aslında yapıyor da, "Ben kimseyi tehdit etmedim" diyor Berberoğlu açıklamasında. Ya peki Kılıçdaroğlu'nun görüntüleri kendisine verdiği iddiasına cevap nerede? Bunu açıklığa kavuşturacak yegane kişi kendisi değil mi? Bu bir iftiraysa, hem genel başkanını hem partisini zan altında bırakan bu iddiayı çürütmek elinde.

Niye çıkıp en azından "Bu konunun hiçbir yerinde genel başkanım yoktur, haksız iddialarla partimi ve genel başkanımı yıpratmayın" demiyor? Belki de bugün yapacağı bir açıklamanın ileride kanıtlarıyla birlikte yalanlanmasından endişe ediyor! Açıkçası ben Berberoğlu'nun bu konudaki suskunluğunun bitmesini merakla bekliyorum...

 

Haber Ara