Dolar

32,3773

Euro

35,0633

Altın

2.326,09

Bist

9.079,97

Kazlıçeşme-Sirkeci metrosu nereden geçiyor? Kazlıçeşme-Sirkeci metro durakları nereden geçecek?

Bakan Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul trafiğine çözüm getirecek iki müjde açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamasında 'Altunizade-Çamlıca ve Kazlıçeşme-Sirkeci hatları olmak üzere iki raylı sistem hattı daha kazandırıyoruz.' dedi. Peki Kazlıçeşme-Sirkeci metrosu nereden geçiyor? Kazlıçeşme-Sirkeci metro durakları belli oldu mu? Kazlıçeşme-Sirkeci metro durakları nereden geçecek? İsmailoğlu'nun açıklaması ile Kazlıçeşme-Sirkeci arasında ulaşım yapanlar sevindi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-01 11:59:07

Kazlıçeşme-Sirkeci metrosu nereden geçiyor? Kazlıçeşme-Sirkeci metro durakları nereden geçecek?

Bakan Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul trafiğine çözüm getirecek iki müjde açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamasında "Altunizade-Çamlıca ve Kazlıçeşme-Sirkeci hatları olmak üzere iki raylı sistem hattı daha kazandırıyoruz." dedi. Peki Kazlıçeşme-Sirkeci metrosu nereden geçiyor? Kazlıçeşme-Sirkeci metro durakları belli oldu mu? Kazlıçeşme-Sirkeci metro durakları nereden geçecek? İsmailoğlu'nun açıklaması ile Kazlıçeşme-Sirkeci arasında ulaşım yapanlar sevindi.

Kazlıçeşme-Sirkeci metrosu nereden geçiyor?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul'a yeni raylı sitem müjdesi geldi. Karaismailoğlu açıklamasınada "Altunizade-Çamlıca ve Kazlıçeşme-Sirkeci hatları olmak üzere iki raylı sistem hattı daha kazandırıyoruz" dedi. Peki Kazlıçeşme-Sirkeci metrosu nereden geçiyor? Kazlıçeşme-Sirkeci metro durakları nereden geçecek? 

Kazlıçeşme-Sirkeci metro durakları nereden geçecek?

Kazlıçeşme-Sirkeci raylı sisteminin yakın zamanda hayata geçeceğini vurguladı. Bölgede ikamet eden vatandaşlar da ulaşımlarını rahatlatacak bu raylı sistemi duyunca çok sevindi. Binlerce kişi Kazlıçeşme-Sirkeci metro durakları nereden geçecek? sorusunun yanıtını aramaya başladı. Kazlıçeşme-Sirkeci metro hattının durakları henüz netlik kazanmadı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara