Dolar

32,5532

Euro

34,8645

Altın

2.427,81

Bist

9.722,09

KAYSO Başkanı Büyüksimitçi'den 10 Kasım mesajı:

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mustafa Kemal Atatürk'ün 78'inci ölüm yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yaparak, 'Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 78'inci yılında saygı ve minnetle anıyoruz.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-09 12:03:14

KAYSO Başkanı Büyüksimitçi'den 10 Kasım mesajı:
Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mustafa Kemal Atatürk'ün 78'inci ölüm yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yaparak, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 78'inci yılında saygı ve minnetle anıyoruz." dedi.

Başkan Büyüksimitci yaptığı açıklamada; "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bütün yaşamını milletinin yükselmesine adamış, büyük bir devlet adamıydı. Bizlere, bıraktığı en büyük eseri Cumhuriyeti, ileri götürmek, tarihe ve O'na karşı en büyük sorumluluğumuz ve görevimizdir. Bizler de, O'nu anlayarak, O'nun çizdiği muasır medeniyet yolunda hiç durmadan ve yorulmadan yürümeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Dönemin en önemli sanayi tesislerinin Atatürk tarafından Kayseri'de kurulduğuna dikkat çeken Başkan Büyüksimitci, "Atatürk'ün Cumhuriyetin ilk yıllarında Kayseri'de kurdurduğu, dönemin en önemli sanayi tesisleriyle sanayicilerin ufkunu aydınlatmıştır. Ulu önderi ölümünün 78'inci yılında Kayseri Sanayi Odası olarak bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz." şeklinde sözlerini tamamladı.

Haber Ara