Dolar

32,3683

Euro

34,9705

Altın

2.325,55

Bist

9.079,97

Kayseri korona vaka sayısı ortalaması kaç? Kayseri 7 günlük korona tablosu vefat sayısı

Kayseri korona vaka sayısı ortalaması kaç? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'Pazartesi gününden itibaren il bazında 7 günlük (haftalık) vaka sayısını açıklayacağız.' demişti. Kayser'de yaşayanlar da Kayseri korona vaka sayısı ortalaması kaç? diye araştırmaya başladı. Koronavirüs salgınından en çok etkilenen illerden olan Kayseri'de haftalık 7 günlük korona tablosu belli oldu mu? Kayseri'de korona vaka sayısı ortalaması kaç oldu?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-14 20:35:51

Kayseri korona vaka sayısı ortalaması kaç? Kayseri 7 günlük korona tablosu vefat sayısı

Koronavirüs salgınındad en çok etkilenen illerden biri de Kayseri oldu. Korona virüs vaka sayısı 2020'nin sonlarına doğru ülkemizde yeniden yükselişe geçti. Alınan tedbirler doğrultusunda vaka sayılarında düşüş gözlemlendi ancak bu kez de mutasyonlu korona virüs ortaya çıktı. Mutasyonlu varyant ülkelerin yeniden tam anlamıyla kapanmalarına neden oldu. Ülkemizde de düşüşe geçen korona virüs vaka sayıları mutant virüslerin de ortaya çıkmasıyla yükselişe geçti.

Günlük açıklanan korona virüs vaka tablosuna artık yeni bir veri daha eklenecek. Bundan sonra illerin 7 günlük vaka ortalamaları da anlık olarak paylaşılacak. Yaşadıkları yerlerdeki korona virüs vaka sayısını merak edenler açıklanan 7 günlük ortalama vaka sayısı ile bilgilenebilecek. Kayseri vaka sayısı kaç? Kayseri 7 günlük korona vaka ortalaması açıklandı mı? Kayseri korona vaka sayısı ortalaması kaç?

Kayseri'de yaşayanlar 15 Şubat Pazartesi'den itibaren illerin 7 günlük koronavirüs vaka sayılarını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirler. KAYSERİ 7 GÜNLÜK KORONAVİRÜS VAKA SAYISI ORTALAMASI TIKLAYIN!

aasdas

BAKAN KOCA AÇIKLAMIŞTI

Vatandaşlar yaşadıklar illerdeki korona vaka sayısını, vefat sayısını ve hasta sayısını merak ediyordu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca herkesin merak ettiği konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Pazartesi gününden itibaren il bazında 7 günlük vaka sayısını açıklayacağız. Bölgesel çalışmaları artık ön plana koyuyoruz." dedi. Bakan Koca'nın açıklaması ile milyonlarca kişi memleketlerindeki 7 günlük korona sayısı ortalamasını öğrenebilecek.

bakan_koca_twitter

TÜRKİYE GENELİNDE KORONA TABLOSU

Türkiye'de şimdiy kadar tespit edilen toplam vaka sayısı 2.564.42 oldu. Toplam vefat sayısı da 27.187 oldu. Toplam iyileşen hasta sayısı ise 2.453.096 olarak tespit edildi. Pandemiden bu yana yapılan toplam test sayısı da 31.159.676 oldu.

15 Şubat Pazartesi'den itibaren illlerin 7 günlük korona vaka sayısı açıklanacak. Veriler açıklanır açıklanmaz Kayseri 7günlük vaka ortalamasını yukarıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara