Dolar

32,3331

Euro

35,1182

Altın

2.302,25

Bist

9.079,97

Kayseri'deki cinsel istismar davasında sanığa 7,5 yıl hapis

Kayseri'de, kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan sanığa 7,5 yıl hapis cezası verildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-30 13:30:45

Kayseri'deki cinsel istismar davasında sanığa 7,5 yıl hapis

TİMETURK | HABER MERKEZİ

AA'nın haberine göre
Kayseri'de, kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanık, 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

KARAR

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Gökhan M. (28) ve avukatı ile mağdur E.B. ve yakınları katıldı. Mahkeme heyeti, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek beraatini isteyen sanığa, "zor kullanarak çocuğun basit cinsel istismarı" suçundan 7 yıl 6 hapis cezası verdi.

BAŞKA BİRİ YAKALANMIŞTI

Sanığa benzerliği dolayısıyla 20 ay tutuklu kalan ve yaklaşık bir ay önce tahliye edilen kişinin ise beraati kararlaştırıldı.

NE OLMUŞTU?

Turgut Reis Mahallesi Kocasinan Parkı'nda, olay tarihinde 9 yaşında olan E.B'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla V.H. tutuklanmış ve hakkında dava açılmıştı. Mahkemede suçlamaları kabul etmeyen V.H, "aynı mahallede kendisine benzer başka bir kişinin daha yaşadığını, olayı onun gerçekleştirmiş olabileceğini" iddia etmişti. V.H'nin ifadesi doğrultusunda yapılan araştırmada, olayın failinin Gökhan M. olduğu ve bir süre önce başka bir suçtan tutuklandığı belirlenmişti. Yaklaşık 20 ay tutuklu kalan V.H, 18 Ekim'de tahliye edilmişti.

Haber Ara