Dolar

32,3668

Euro

34,9408

Altın

2.325,85

Bist

9.123,44

Kaynak: Soykırımı Avrupa icat etti

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, 'Avrupa, dünyaya soykırımı icat eden bir bölgedir. Bizim ecdadımız asla soykırımla anılmamıştır.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-15 11:54:30

Kaynak: Soykırımı Avrupa icat etti

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta yaptığı konuşmada. "Bize, terörle mücadele eden Türkiye'ye 'terörle mücadele yasanızı gevşetin' diyen Avrupa, kendisi bizzat demokratik değerleri ayak altına almakta, demokrasi için oralarda olan Türkiye'nin sivil toplum kuruluşlarına, milletvekillerine, bakanlarına terör estirmektedir. Avrupa, dünyaya soykırımı icat eden bir bölgedir. Bizim ecdadımız asla soykırımla anılmamıştır." dedi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili doğru olmayan bazı bilgilerin kulaktan kulağa yayıldığını belirten Kaynak, şöyle konuştu:

"(Meclis, Cumhurbaşkanı tarafından istendiğinde feshedilecek) bu koca bir yalan. Meclis, İstiklal Harbinde Yunan ordularının top seslerine rağmen feshedilememiştir. Meclis, 15 Temmuz akşamı, asker kıyafeti giymiş teröristler tarafından uçaklarla bombalanırken feshedilememiş, kapatılamamıştır."

Haber Ara