Dolar

32,5082

Euro

34,5613

Altın

2.493,58

Bist

9.548,09

Kaymakam Ada'ya veda yemeği düzenlendi

Erzurum'un Pasinler Kaymakamı Ali Ada'nın, Sapanca'ya tayininin çıkması nedeniyle onuruna veda yemeği verildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-13 10:29:33

Kaymakam Ada'ya veda yemeği düzenlendi
Erzurum'un Pasinler Kaymakamı Ali Ada'nın, Sapanca'ya tayininin çıkması nedeniyle onuruna veda yemeği verildi.

Pasinler ilçesinde görev yaptığı için memnunluk duyduğunu ifade eden Pasinler Kaymakamı Ali Ada, "Özellikle bu veda yemeğinde öncelikle siz katılımcılara beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Yaklaşık 3,5 yıla yakın Pasinler ilçemizde görev yapıyorum. Çok büyük haz alarak görev yaptığım ilçelerden birisi olduğunu öncelikle belirtmek istiyorum. Benim görev süresi boyunca tanımış olduğum dostlarım bizi hiçbir zaman hiçbir konuda yalnız bırakmadılar ve bundan dolayı da hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Görev sürem boyunca kimsenin bilerek kalbini kırmamaya özen gösterdim. Bilmeden kırdı isem de herkes hakkını helal etsin. Benimde hakkım var ise bende hakkımı helal ettim." şeklinde konuştu.

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yaşar Güven'in kendi kaleme aldığı ve Kaymakam Ali Ada'ya yazdığı şiiri okudu. Şiir esnasında duygulu anlar yaşandı.

Pasinler Turistik Kale Otel'de düzenlenen veda yemeğine Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Atatürk Üniversitesi öğretim üyeleri Doç Dr. Gökalp Nuri Selçuk, Doç. Dr. A.Kadir Koşan, Yrd. Doç Dr. Cem Işık, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Çavuş, Hakim Merve Dayan, Savcı Burak Kaan Yılmaz, Savcı Onur Gül, AK Parti İlçe Başkanı Rahmi Kaya, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kaya, Yazı işleri Müdürü Sedat Kavut, SYDV Müdürü Levent Aydın, Daire Amirleri, kurum çalışanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı

Yemek sonrası Kaymakam Ada'ya ilçede yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı plaketler takdim edildi.

Haber Ara