Dolar

32,3677

Euro

34,9995

Altın

2.325,45

Bist

9.096,77

Kayıp darbecileri arama çalışmalarına Özel Kuvvetler de katıldı

Muğla ve çevresinde devam eden firari darbeci askerleri arama çalışmalarına Özel Kuvvetler Komutanlığı'na bağlı birlikler de dahil oldu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-31 15:47:34

Kayıp darbecileri arama çalışmalarına Özel Kuvvetler de katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen darbeci askerleri arama çalışmaları, Akyaka ve Ula bölgesinde 16 noktada sürüyor. Arama çalışmalarına Özel Kuvvetler Taburu da katıldı.

'Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen darbeci askerlerin 16 noktada arandığı bildirildi.

Muğla Valiliği Kriz Yönetim Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Akyaka ve Ula bölgesinde 16 noktada, Jandarma Komando Birlikleri, Özel Kuvvetler Taburu, Polis Harekat Birimleri, bu birliklere destek veren iz takip köpekleri, insanlı keşif uçağı, keşif helikopterleri, Deniz Kuvvetlerine bağlı keşif uçağı, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı botlar ile faaliyetlerin sürdürüldüğü, her türlü ihbar ve ihtimallerin değerlendirildiği kaydedildi.

Asayiş devriyelerinin, mahalle içerisinde yoğun devriye faaliyetleri sürdürdüklerinin belirtildiği açıklamada, Akyaka Mahallesi'nden civar bölgelere çıkan ana ve tali yollarda da aramaların kesintisiz olarak sürdüğü ifade edildi.

Açıklamada, mülki idare amirleri ile koordineli olarak yürütülen faaliyetlerin, bölgede bulunan tatilciler ile bölge sakinlerinin huzurunu bozmayacak ve onları tedirgin etmeyecek şekilde icra edildiği vurgulandı.

 

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara