Dolar

32,3294

Euro

35,0613

Altın

2.284,99

Bist

8.982,03

Kastamonu Belediyespor'da antrenör Hakan Günal ile yollar ayrıldı

Antrenör Hakan Günal: - 'Kastamonu Belediyespor Kulübü Başkanı Bülent Bıyıklı ile sezon değerlendirmesi ve gelecek sezon yapılanması konusunda düştüğümüz görüş ayrılıkları nedeniyle yollarımızı ayırmaya karar verdik'

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-09 17:16:27

Kastamonu Belediyespor'da antrenör Hakan Günal ile yollar ayrıldı
Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 2018-2019 sezonu şampiyonu Kastamonu Belediyespor'da antrenörü Hakan Günal, yönetimle düştükleri görüş ayrılığı nedeniyle yollarını ayırmaya karar verdiklerini bildirdi.

Günay, yaptığı yazılı açıklamada Kastamonu Belediyespor'daki görevine 2016-2017 sezonunda geldiğini hatırlattı.

Kastamonu'dan güzel anılarla ayrıldığını belirten Günal, "Her şeyin başlangıcı ve bitişi vardır. 'Önemli olan o arada ne yaptığınızdır' dedik. Bu araya 2 lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa, 1 EHF yarı finali, 2 Türkiye Kupası finali sığdırmışız. Bunların alınmasında beraber çalıştığım tüm sporcu ve antrenör arkadaşlarıma, başkan ve yöneticilere çok teşekkür ederim. Her zaman başımız dik, alnımız ak olarak yaşamaya devam edeceğiz. Her bitiş, bir başlangıçtır." ifadelerini kullandı.

Günal, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Kastamonu Belediyespor Kulübü Başkanı Bülent Bıyıklı ile sezon değerlendirmesi ve gelecek sezon yapılanması konusunda düştüğümüz görüş ayrılıkları nedeniyle sezon sonunda yollarımızı ayırmaya karar verdik. Her iki taraf için de en uygun çözümün bu olduğu konusunda görüş birliğimiz tamdır. Kulübüme ve şu ana kadar desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyor, Kastamonu halkına şükranlarımı sunuyorum."


Haber Ara