Dolar

32,3844

Euro

35,0654

Altın

2.325,92

Bist

9.079,97

Kastamonu 7 günlük korona vaka sayısı ortalaması kaç? Kastamonu korona tablosu vefat sayısı

Kastamonu korona vaka sayısı ortalaması kaç? Karadeniz bölgesinin sakin ili Kastamonu koronavirüsle mücadelede oldukça başarılıydı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'Pazartesi gününden itibaren il bazında 7 günlük vaka sayısını açıklayacağız.' demişti. Kastamonu'da yaşayanlar da Kastamonu korona vaka sayısı ortalaması kaç? diye sorgulamaya başladı. Kastamonu 7 günlük korona tablosu vaka sayısı kaç? Peki Kastamonu 7 günlük korona vaka sayısı ortalaması açıklandı mı? Kastamonu korona tablosu vaka sayısı kaç oldu? Kastamonu korona vaka tablosu açıklandı mı?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-15 16:53:46

Kastamonu 7 günlük korona vaka sayısı ortalaması kaç? Kastamonu korona tablosu vefat sayısı

Koronavirüs salgınında 2. dalga atlatıldı derken bu kez de mutasyona uğramış virüsler ortaya çıktı. Mutant virüslerle birlikte ülkelerin koronavirüse karşı savaşta yeni bir strateji geliştirmesine neden oldu. Bazı ülkeler aşılama takvimini geliştirirken bir yandan da tam kapanmaya gitti. Ülkemizde de koronavirüs salgını son zamanlar biraz yükselişe geçti. Bakan Koca yaptığı açıklamada il bazında 7 günlük vaka sayısı ortalamalarının verileceğini duyurdu. Açıklanan rakamlarla yaşadıkları yerdeki korona tablosunu merak edenler bilgilendirillmiş olacak.

Günlük açıklanan korona virüs vaka tablosuna artık yeni bir veri daha eklenecek. Bundan sonra illerin 7 günlük vaka ortalamaları da anlık olarak paylaşılacak. Yaşadıkları yerlerdeki korona virüs vaka sayısını merak edenler açıklanan 7 günlük ortalama vaka sayısı ile bilgilenebilecek. Kastamonu vaka sayısı kaç? Kastamonu 7 günlük korona vaka ortalaması açıklandı mı? Kastamonu korona vaka sayısı ortalaması kaç? 

Sağlık Bakanı Koca koronavirüsle mücadelede artık yeni bir dönemin başladığını açıklamıştı. Yerinde karar dönemi ile illerin 7 günlük (haftalık) koronavirüs vaka ortalaması verilecek. Sağlık Bakanlığı, Kovid-19'la ilgili "https://covid19.saglik.gov.tr/" adresli bilgilendirme sayfasından verileri kamuoyuna duyuracak. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Kastamonu 7 günlük korona vaka sayısı ortalamasına ulaşılabilir.

Kastamonu'da yaşayanlar 15 Şubat Pazartesi'den itibaren illerin 7 günlük koronavirüs vaka sayılarını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirler.

BAKAN KOCA AÇIKLAMIŞTI

Vatandaşlar yaşadıklar illerdeki korona vaka sayısını, vefat sayısını ve hasta sayısını merak ediyordu.  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca herkesin merak ettiği konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Pazartesi gününden itibaren il bazında 7 günlük vaka sayısını açıklayacağız. Bölgesel çalışmaları artık ön plana koyuyoruz." dedi. Bakan Koca'nın açıklaması ile milyonlarca kişi memleketlerindeki 7 günlük korona sayısı ortalamasını öğrenebilecek.

TÜRKİYE GENELİNDE KORONA TABLOSU

Türkiye'de şimdiy kadar tespit edilen toplam vaka sayısı 2.564.42 oldu. Toplam vefat sayısı da 27.187 oldu. Toplam iyileşen hasta sayısı ise 2.453.096 olarak tespit edildi.  Pandemiden bu yana yapılan toplam test sayısı da 31.159.676 oldu. 

Kastamonu 7 günlük korona vaka satısı ortalaması açıklandığı andan itibaren yukarıda belirtilen bağlantıdan öğrenilebilir. 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara