Dolar

32,4165

Euro

34,4540

Altın

2.488,75

Bist

9.679,80

Karsan'dan Van'a 70 tane Karsan Jest+

Karsan firması Van Özel Halk Otobüsleri'ne toplamda 70 adet Jest+ otobüsünü teslim etti. “Van Özel Halk Otobüsleri Dönüşüm Projesi” kapsamında gerçekleşen teslimatla söz konusu halk otobüsleri, engelli yolcuların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde alçak tabanlı modern ve konforlu yapısıyla şehirde hizmet vermeye başladı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-16 16:43:49

Karsan'dan Van'a 70 tane Karsan Jest+

Bursa'da yer alan fabrikasında çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun şekide ulaşım çözümleri sunan yerli üretici karsan, filolarını yenileyen ve güçlendirmek isteyen kentlere yardımcı oluyor. Karsan firması Van Özel Halk Otobüslerine toplu taşıma hizmetleri için kullanılmak üzere 70 tane Jest+ araç teslim etti. Yapılan şirket açıklamasına göre ‘Özel Halk Otobüsleri Dönüşüm Projesi' kapsamında ilk olarak Şubat ayında teslimatına başlanan Karsan Jest+ araçlarda asıl amaçlanan vatandaşların rahatlığı, güvenliği ve yeterli hizmet verilmesi için tercih edildi. Karsan Jest+ araçlar, engelli yolcuların da rahatlıkla kullanmasına uygun olduğu bildirildi. Belediyenin bu projesi kapsamında; Van kent merkezindeki güzergahlarda hizmet veren toplu taşıma araçlarının değişimi ve modernizasyonu hedeflenirken, Karsan gerçekleştirdiği teslimatla bu projede önemli bir rol oynadı.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesi bulunan Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, “Karsan, ürün yelpazesiyle farklı coğrafyalara çözüm sağlıyor. Van'ın ulaşımında işletme maliyetlerini düşürecek bir çözüm arayışı ile başlayan dönüşüm sürecinin bir parçası olduk ve geçtiğimiz Şubat ayından bugüne kadar Jest+ araçlarımızı teslim ettik. Engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, modern tasarımı ve iç mekanında yüksek konfor barındıran araçlarımızla bu güzel kentin ulaşımına katkı sağlamaktan mutluyuz” dedi.

Haber Ara