Dolar

32,4870

Euro

34,9572

Altın

2.435,10

Bist

9.716,77

Kardeşlerim 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kardeşlerim dizi saat kaçta?

Kardeşlerim 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim'in yayın tarihi belli oldu. 4 kardeşin hayatla mücadelesini samimi bir şekilde anlatan dizinin yayın detayları açıklandı. Fragman yayınlandıktan sonra diziyi merakla bekleyenler Kardeşlerim 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? diye araştırmaya başladı. Kardeşlerim dizisi 20 Ocak Cumartesi günü ATV'de yayınlanacak. Kardeşlerim dizi saat kaçta? Dizinin yayın saati olarak 20.00 olarak açıklandı. İşte Kardeşlerim dizisine dair detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-15 13:49:49

Kardeşlerim 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kardeşlerim dizi saat kaçta?

Kardeşlerim 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?  ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim'in yayın tarihi belli oldu. 4 kardeşin hayatla mücadelesini samimi bir şekilde anlatan dizinin yayın detayları açıklandı. Fragman yayınlandıktan sonra diziyi merakla bekleyenler Kardeşlerim 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? diye araştırmaya başladı. Kardeşlerim dizisi 20 Ocak Cumartesi günü ATV'de yayınlanacak. Kardeşlerim dizi saat kaçta? Dizinin yayın saati olarak 20.00 olarak açıklandı. İşte Kardeşlerim dizisine dair detaylar...

KARDEŞLERİM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR

NGM'in yapımcılığını üstlendiği senaryosunu Gül Abus Semerci'nin yaptığı ve Serkan Birinci'nin yönetmenliğini yaptığı Kardeşlerim dizisi nihayet izleyicisiyle buluşuyor. Kardeşlerim dizisini merakla bekleyenler de Kardeşlerim 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? diye sormaya başladı. Kardeşlerim dizisini yayın tarihi belli oldu. Kardeşlerim dizisi 20 Şubat Cumartesi günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Kardeşlerim dizisi hangi kanalda olacak? Dizi ATV ekranlarında yayınlanacak. Genç oyunlara şans verilen dizide biribirine sım sıkı bağlanmış  4 kardeşin hayat ile olan mücadelesi anlatılıyor. 

KARDEŞLERİM DİZİ SAAT KAÇTA?

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanaccak olan dizinin yayın saati de merak konusu oldu. Kardeşlerim dizi saat kaçta yayınlanacak? Dizi Cumartesi günleri saat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak.

Kardeşlerim 1. bölüm ne zaman yayınlanacak

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU NE?

Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı arkadaşların hikayesi dizinin ana konusunu oluşturuyor. Dizide, Halit Özgür Sarı (Kadir), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel) birbirilerine bağlı 4 kardeş'in etrafında gelişen olaylar anlatılıyor. 4 kardeş hayatta oldukça zor zamanlar geçiri. Hen anne hem de babalarını andiden kaybeden 4 kardeşin hayata tutunma çabası dizide genişçe yer alıyor. Yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları bu 4 kardeşe açılınca zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği yeni bir hayat kardeşlerin hayatını derinden etkilemeye başlar.

Kardeşlerim dizisi konusu ne Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimler

KARDEŞLERİM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizide Celil Nalçakan Kardeşlerim dizisinde Akif Atakul adında bir iş adamını oynuyor. 

Halit Özgür Sarı dizide Kadir rolü ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Kadir 19 yaşında. Dürüst, çalışkan, mesafeli bir delikanlı. Kardeşlerinin hem anası hem babası. 

Ahu Yağtu Suzan Manyaslı adında 34 yaşında hoş, bakımlı ve çekici bir kadını canlandırıyor.

Cüneyt Mete Orhan Eren adında merhametli ve iyi kalpli bir aile babasını canlandırıyor.

Fadik Sevin Atasoy Şengül Eren adında uyanık, değişken, paraya fazla değer veren, cingöz bir kadını canlandırıyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun Asiye Eren adında sade, anaç, dürüst ve güçlü bir kızı canlandırıyor.

Aylin Akpınar Emel Eren 6 yaşında. Sevgi dolu, sevimli, neşeli bir çocuk. 

Yiğit Koçak Ömer Eren 17 yaşında. Duygusal ve hırslı bir çocuk.

Haber Ara