Dolar

32,3546

Euro

34,9507

Altın

2.325,47

Bist

9.079,97

Kardeş belediyeden Adıyaman Belediyesine teşekkür ziyareti

Adıyaman Belediyesiyle kardeş belediye olan Diyarbakır'ın Çüngüş ilçe Belediyesinden Adıyaman'a teşekkür ziyareti düzenlendi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-26 16:52:38

Kardeş belediyeden Adıyaman Belediyesine teşekkür ziyareti
Adıyaman Belediyesiyle kardeş belediye olan Diyarbakır'ın Çüngüş ilçe Belediyesinden Adıyaman'a teşekkür ziyareti düzenlendi.

AK Parti Genel Merkezi'nin girişimleri sonucunda kardeş belediye olan Adıyaman Belediyesi ile Diyarbakır'ın Çüngüş Belediyesi bağlarını kuvvetlendiriyor. Daha önce Adıyaman Belediyesinden yapılan desteklere teşekkür etmek amacıyla Adıyaman'ı ziyaret eden Çüngüşlü siyasetçiler, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ile bir araya geldiler.

Adıyaman'a gelen Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, AK Parti Çüngüş İlçe Başkanı Zülfü Hüseyin Uzun ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hayrettin Yıldırım'ı ağırlayan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ziyarette yaptığı konuşmada, "Bugün kardeş belediyemiz olan Diyarbakır Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, ilçe başkanımız ve meclis üyemizle birlikte ziyaretimize geldiler.

Bilindiği üzere Adıyaman ile Diyarbakır arasında Nissibi Köprüsü yapıldı ve kısa bir süre öncede hizmete açıldı. Bu köprünün yanına biz de yeni gönül köprüleri kurmak istedik ve bu amaçla Adıyaman Belediyesi ile Çüngüş Belediyesi kardeş belediye oldu. Biz kardeş belediyemizle hem imkanlarımızı hem tecrübelerimizi paylaşarak bu kardeş halka daha güzel hizmetler etmeye gayret edeceğiz. Belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza ve meclis üyemize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Heyet adına konuşan Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca ise yaptığı teşekkür konuşmasında, "Daha önce genel merkezimiz tarafından Adıyaman Belediyesi ile Çüngüş Belediyesi kardeş belediye ilan edilmişti. Kardeş belediye olduktan sonra ilçemizin ekonomik yapısını bizden iyi araştırıp, çeşitli yardımlarda bulunan Adıyaman Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istedik. Bu vesileyle bizi ağırlayan başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara