Dolar

32,5891

Euro

34,8065

Altın

2.420,97

Bist

9.645,02

Karayollarında durum

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-02 08:32:42

Karayollarında durum
Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun Mersin-Gözne-Stadyum kavşakları 0-1. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun sağ taşıma hattındaki birinci şeridi (Mersin-Çeşmeli istikameti) trafiğe kapatılarak, ulaşıma 2. ve 3. şeritlerden izin veriliyor.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Şanlıurfa batı-kuzey kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle otoyolun Gaziantep yönünde üç şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bağlantı yolları yapımı kapsamında, İstanbul-İzmit il yolunun 47-48. kilometrelerinde trafik servis yoluna yönlendirilecek.

Milas-Bodrum yolunun 0-1. kilometrelerinde Güllük Havalimanı kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ardahan-Göle yolunun 2-9. kilometrelerinde toprak işleri, sanat yapıları ve üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Karabük-Araç yolunun 9-11. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Haber Ara