Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Karamollaoğlu ve Babacan yeni parti çalışmalarını görüştü

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, yeni parti çalışmalarını konuşmak üzere bir araya geldi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-10-02 22:00:07

Karamollaoğlu ve Babacan yeni parti çalışmalarını görüştü

Euronews'in haberine göre Babacan, görüşme sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin geleceği için lider ziyaretleri" kendisini ziyaret eden Karamollaoğlu'na teşekkür etti.

Görüşmede bölgedeki gelişmelerin konuşulduğunu belirten Babacan, "Bizim malum çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Başlattığımız çalışmalarla ilgili de kendilerine ilk elden bilgi verdik. Bu konuda görüşlerini aldık. Ziyaretleri için tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu da görüşmenin yeni oluşum hakkında olduğunu söyleyerek, "Derdimiz, ülkemizin hakikaten bugün içinde bulunduğu problemlerden kurtulması ve daha güzel bir ortama gelmesidir. Bunun için de hepimizin konuşmaya, diyaloğa ihtiyacı var. Böyle bir imkanı bizlere verdikleri için teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti'den ayrılan Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, eylül ayında yaptığı açıklamada yıl sonuna kadar yeni bir siyasi parti kurmayı hedeflediklerini açıklamıştı.

Haber Ara