Dolar

32,3849

Euro

35,0576

Altın

2.326,64

Bist

9.097,26

Karamollaoğlu: Sırtımızdan bıçaklandık

Karamollaoğlu, 'Uzantıları Türkiye'de de olan terör örgütlerinin bir parçasına, bize bile verilmeyen gelişmiş silahların verilmiş olması ne dostlukla ne insafla bağdaşır.' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-03 18:38:55

Karamollaoğlu: Sırtımızdan bıçaklandık

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Genel İdare Kurulu toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Şırnak'ta helikopter kazasında şehit olan 13 askere Allah'tan rahmet dileyen Karamollaoğlu, "Aldığımız bilgiler rahmetli Aydoğan Aydın'ın o bölgede terörle mücadelede birkaç ay içinde çok ciddi başarılar elde ettiği ve hakikaten operasyonların fitili olduğu yönünde." dedi.

PKK'ya da değinen Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

"Biz bu mücadeleyi yaparken bugüne kadar dost sandığımız ülkeler tarafından sırtımızdan bıçaklandık. Uzantıları Türkiye'de de olan terör örgütlerinin bir parçasına, bize bile verilmeyen gelişmiş silahların verilmiş olması ne dostlukla ne insafla bağdaşır. Terörden bu kadar canı yandığını iddia eden Avrupa, Amerika kendi memleketlerinde birkaç kisinin canı yandığında ortalığı ayağa kaldırıyor, bizim bölgelerimizde meydana gelen olayları olağanmış gibi karşılama havasına giriyor. Güya DEAŞ'la mücadele için bu silahlar veriliyor ama herkes biliyor ki bunun maksadı bu değildir. Bu hadiseler bizi derinden yaralıyor fakat bazı gerçekler de su yüzüne çıkıyor."

Genel Başkan Karamollaoğlu, seçimlere şimdiden hazırlandıklarını söyledi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara