Dolar

32,3282

Euro

35,0344

Altın

2.282,29

Bist

8.975,52

Karamollaoğlu, Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi'ni ziyaret etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Türkiye ile Pakistan arasındaki dostluk, ciddi geçmişi olan, sağlam temeller üzerine kurulan bir dostluktur. İnşallah bu gelişerek devam eder ve başka ülkeler de buna katılır.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-26 15:36:37

Karamollaoğlu, Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi'ni ziyaret etti

Karamollaoğlu, Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Süheyl Mahmud'u ziyaret etti.

İki ülke ilişkilerinin önemine değinen Karamollaoğlu, burada yaptığı açıklamada, Büyükelçi Mahmud'un, Saadet Partisi kongresine katılmasından duyduğu memnuniyeti bildirdi.

Türkiye ile Pakistan arasındaki ilişkilerin gelişmesini umut ettiklerini belirten Karamollaoğlu, şunları aktardı:

"Türkiye ile Pakistan arasındaki dostluk, ciddi bir geçmişi olan, sağlam temeller üzerine kurulan bir dostluktur. İnşallah bu dostluk bundan sonra da gelişerek devam eder ve başka ülkeler de buna katılır. Pakistan'ın aynı zamanda birlik ve beraberliğinin devamı ve huzurun sağlanması için dua ediyoruz. Bütün İslam alemi zor bir dönemden geçiyor, inşallah bu dönemi kısa sürede atlatırız."

"İLETİŞİMİN ARTMASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Süheyl Mahmud ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, İstanbul ve Kayseri'de meydana gelen saldırılarda yakınlarını kaybeden şehit ailelerine ve Türk halkına başsağlığı diledi.

İki ülke ilişkilerinin artmasının her iki topluma büyük katkı sağlayacağını belirten Mahmud, "Türkiye ile ilişkilerimiz bundan sonra daha iyi olacak. İletişimin artması bizim için önemli ve ilişkilerin artmasının temelinde ise iletişim vardır." ifadesini kullandı.

Büyükelçi Mahmud, Karamollaoğlu'na el sanatlarından oluşan hediyeler takdim etti. Ziyarette Karamollaoğlu'na, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez ve Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Yılmaz da eşlik etti.

Haber Ara