Dolar

32,3301

Euro

35,0306

Altın

2.283,67

Bist

8.974,91

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a HDP tepkisi

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'İYİ Parti'nin, Saadet Partisi'nin HDP ile beraber böyle iş tutmasının izahı mümkün değildir' açıklamasına cevap verdi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-04 00:51:42

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a HDP tepkisi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İYİ Parti'nin, Saadet Partisi'nin HDP ile beraber böyle iş tutmasının izahı mümkün değildir" açıklamasına cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, katıldığı bir televizyon programında HDP'yi kastederek, "İYİ Parti'nin, Saadet Partisi'nin bunlarla beraber böyle iş tutmasının izahı mümkün değildir" sözlerine Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, cevap verdi.

Karamollaoğlu'nun Twitter hesabından verilen cevapta "Yazıklar olsun!" ifadesi 3 kez tekrarlandı.

Karamollaoğlu, Erdoğan'a şu cevapları verdi:

“Saadet Partisi'nin gündeme getirdiği konulara cevap veremeyen Sayın Cumhurbaşkanı, ne yazık ki mesnetsiz iddialarda bulunarak kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Saadet Partisi bütün seçim bölgelerinde kendi amblemi ve kendi adayları ile seçimlere giriyor. Biz böyle yalan yanlış uydurma iddialarla uğraşmıyoruz. Ülkemizin ve insanımızın dertleri ile uğraşmayı ve çözüm yolları arayıp bulmayı kendimize görev biliyoruz. Biz yine de üslubumuzu bozmayacağız. Sadece “Yazıklar Olsun” demekle yetineceğiz. Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!”

Haber Ara