Dolar

32,3785

Euro

35,0557

Altın

2.326,42

Bist

9.095,13

Karamollaoğlu'ndan AK Parti eleştirisi: Kaybettiğini görüyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Erdoğan'ın 'Anketlere güvenmiyorum' açıklamasını 'Kaybettiğini görüyor, bunun için telaşlanıyor' diye yorumladı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-27 10:53:38

Karamollaoğlu'ndan AK Parti eleştirisi: Kaybettiğini görüyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Artı TV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Anketlere güvenmiyorum" açıklaması ile ilgili "bildiğim kadarıyla anketlere en çok itibar kişi sayın Tayyip Erdoğan. Ama anketler kendi istediğini yansıtmayınca kimse bakmasın diyor. Kaybettiğini görüyor, bunun için telaşlanıyor, sertleşiyor" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

'BİLDİĞİM KADARIYLA ANKETLERE EN ÇOK İTİBAR KİŞİ ERDOĞAN'

"Aslında anketlere bugüne kadar en çok itibar eden kişi benim bildiğim kadarıyla sayın Tayyip Erdoğan. Ama anketler kendi istediğini yansıtmayınca kimse bakmasın diyor. Kaybettiğini görüyor, bunun için telaşlanıyor, sertleşiyor. Tavırları artık daha farklı. Ben bundan sonra sayın Erdoğan'ın milleti kucaklayan hiçbir balkon konuşması yapabileceğini zannetmiyorum. Çünkü kucaklamak artık ona bir kazanç sağlamıyor. Kendisine hangi tavır daha fazla fayda sağlıyorsa onu tercih ediyor. AK Parti'nin oyu yüzde 42'ye düştü. Ancak Bahçeli'nin desteği ile yüzde 51'i buldu. Şu anda yüzde 30-35 arasında."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara