Dolar

32,5873

Euro

34,7911

Altın

2.498,58

Bist

9.457,23

Karamollaoğlu: Bir CHP'li namaza başlasa adam namaz kılmayacak

Memur-Sen Konfederasyonu ziyareti sırasında anayasa değişikliği süreci ile ilgili konuşan Karamollaoğlu,''14 yıldır iktidarda bulunanların yapmak isteyip de yapamadıkları tek bir konu var mı? Her kanunu çıkarıyorlar. Bazı aklı evveller 'CHP ile aynı safa düştünüz.' diyor. Adam namaz kılmayacak eğer bir CHP'li namaza başlasa, Allah muhafaza.''dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-27 16:14:25

Karamollaoğlu: Bir CHP'li namaza başlasa adam namaz kılmayacak

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın'a iade-i ziyarette bulundu.

Karamollaoğlu, beraberindeki heyetle Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın'ı ziyaret etti.

Temel Karamollaoğlu, burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "İnşallah bu dönemi badiresiz atlatırız. Dünya istesek de istemesek de gözümüzün önünde şekilleniyor ya da şekillendiriliyor. Biz bunun önünde kendi değerlerimizi, birliğimizi, bütünlüğümüzü koruyacak tarzda ya bir tavır alacağız ya da rüzgarın önünde savrulacağız." diye konuştu.ürkiye üzerinde bir kuşatma hareketi olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, "Kıbrıs'ta problemimiz var, nasıl çözüleceği henüz belli değil. Bize göre çözülmüş bir problem yeniden masaya yatırılarak ayrı bir sıkıntı karşımıza çıkarılıyor. Bütün bu kargaşa arasında bir de Yunanistan'ın darbe teşebbüsünde bulunan askerleri iade etmeme kararı çıktı. Bu da iki ülke arasında ayrı bir gerginlik vesilesi olacak. Bu tavrın hukuki bir tavır olduğu kanaatinde değiliz. Hem Kıbrıs'ta Türkiye'yi zorlamaya hem de bazı noktalarda birtakım ifadeler karşısında pozisyon almaya çalışıyorlar." dedi.

"BİR CHP'Lİ NAMAZA BAŞLASA ADAM NAMAZ KILMAYACAK"

Anayasa değişikliği sürecine de değinen Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

14 yıldır iktidarda bulunanların yapmak isteyip de yapamadıkları tek bir konu var mı? Her kanunu çıkarıyorlar. Bazı aklı evveller 'CHP ile aynı safa düştünüz.' diyor. Adam namaz kılmayacak eğer bir CHP'li namaza başlasa, Allah muhafaza. Böyle şey mi olur? Bu, kendi fikrini savunma cesareti bulamayan, savunamayan bir adamın ortaya koyduğu bir fikirdir."

Türkiye'nin en hızlı ekonomik kalkınmayı, Milli Görüş'ün koalisyon ortağı olduğu dönemlerde yaşadığını ifade eden Karamollaoğlu, "Bu, şunu gösteriyor; koalisyon bizatihi kötü bir şey değil, kimin koalisyonda olduğuna bağlı. Tek başına iktidar da her zaman iyi bir şey değil, takip ettiği politikalara bağlı. Biz meseleyi koalisyonlarda değil politikalarda, zihniyetlerde aramak mecburiyetindeyiz." ifadelerini kullandı.

Haber Ara