Dolar

32,5043

Euro

34,9521

Altın

2.429,97

Bist

9.803,30

Kapalı çarşı kaça kadar açık? Kapalıçarşı hafta içi açık mı? Kapalı çarşı kapalı mı?

Kapalı çarşı kaça kadar açık? İstanbul'da AVM'ler ve çarşıların çalışma saatleri düzenlendi. Kısmi kapanla tedbirleri kapsamında İstanbul'da yeni düzenlemeler hayatımıza girdi. Açıklanan yeni tedbirlerden sonra AVM ve çarşıların açılış kapanış saatleri de merak ediliyordu. Peki Kapalıçarşı kaça kadar açık? Kapalı çarşı hafta içi açık mı yoksa kapalı mı? Kapalı çarşı hafta sonu açık mı? İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç çarşıların saat 17.30'da kapanacağını açıkladı. Bu kararın sadece İstanbul için geçerli olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-16 14:26:07

Kapalı çarşı kaça kadar açık? Kapalıçarşı hafta içi açık mı? Kapalı çarşı kapalı mı?

Kısmi kapanma ile hayatımıza yeni kısıtlamalar girdi. Sokağa çıkma yasağı saatleri uzatılırken Ramazan ayında da bazı işletmelerin kapalı kalmasına karar verildi. Yeni gelişme ile AVM, çarşı ve dükkanların çalışma saatlerine de düzneleme geldi. İstanbul'da AVM ve çarşıların yeni mesai saatlerini İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç duyurdu. Peki Kapalı çarşı kaça kadar açık? Kapalıçarşı hafta içi açık mı? Kapalı çarşı kapalı mı?

Kapalı çarşı kaça kadar açık?

Kapalı çarşının saat kaça kadar açık olacağı da merak ediliyor. Kapalı çarşı İstanbul ekonomisi için önemli bir konumda. Gün içinde yüz binlerce kişi özellikle altın alım satımı için Kapalıçarşı'nın yolunu tutuyor. Peki Kapalı çarşı kaça kadar açık?

Vali Yerlikaya Kapalı Çarşı kaça kadar açık sorusuna açıklamasıyla yanıt verdi. Yerlikaya açıkalamsında "Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş ve Mısır Çarşısı Esnafları Yardımlaşma ve Koruma Derneği Başkanı Hatice İçiuyan Bezal, İstanbul'umuzun bu köklü alışveriş merkezlerindeki kapanış saatlerinin 17.00 olarak değiştirildiğini bildirdiler. İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan ise Ramazan ayı boyunca Organize Sanayi Bölgesi ve sanayi tesislerinde 1. vardiyanın saat 17.00'de bitirileceğini belirtti.” dedi.

AVM'ler kaça kadar açık?

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Twitter'dan duyurduğu açıklamaya göre AVM ile cadde mağazaları saat 17:00'de, semt dükkanlarının kapanma saatinin de saat 17:30'da olarak güncellendiğini belirtti.

AVM'ler hafta sonu açık mı?

Kırmızı yani çok yüksek riskli illerde hafta sonu 2 gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına karar verildi. Karar sonrası AVM'ler kapalı olacak? AVM'lerde bazı iş yerlerinin dılında restoranlar, kafeler, ve iş yerleri kapalı olacak.

Haber Ara