Dolar

32,5877

Euro

34,8539

Altın

2.496,12

Bist

9.657,76

Kan donduran itiraf! Öldürüp 5 parçaya böldü

Tutuklanan şüpheli, Kul'u eşine sarkıntılık yaptığı için öldürdüğünü, 5 parçaya bölüp önce evin bahçesine gömdüğünü itiraf etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-18 14:47:55

Kan donduran itiraf! Öldürüp 5 parçaya böldü

Eskişehir'de 4 yıldır kayıp olarak aranan ve oluşturulan özel polis ekibinin çalışmaları sonucu ortaya çıkartılan Burçin Kul cinayetinin zanlısı Levent Duran, olayı eşine yapılan sarkıntılıktan dolayı işlediğini iddia ederek kan donduran itiraflarda bulundu. 

Tutuklanan zanlının ifadesine göre; Burçin Kul, bundan 4 yıl önce 36 yaşındayken Eskişehir'deki arkadaşı Levent Duran'ın evine geldi. Bir süre evde misafir olarak kalan Kul, iddialara göre arkadaşının eşi S.D.'ye sarkıntılık yaptı.

Bunun üzerine Duran, arkadaşının bıçaklayarak öldürdü ve evinin banyosunda 5 parçaya ayırdı. Evdeki kan izlerini serbest kalan Duran'ın baldızı Yasemin C. temizlerken, ceset evin bahçesine gömüldü. Kul ailesi bu sırada oğullarının kaybolduğunu polis ekiplerine bildirdi. 2013 yılında kimsenin şüphelenmemesi için Kurban Bayramı'nı tercih eden Levent Duran, kayınbiraderi ile evinin bahçesindeki cesedi poşet ile Bozdağ Mevkii'ne götürerek gömdü.

 

Haber Ara