Dolar

32,3827

Euro

35,0582

Altın

2.325,03

Bist

9.110,65

Kampanyanın rüzgarını arkasına aldı, bir günde 405 daire sattı

Fuzul Yapı, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin karşısında yer alan 'Başakşehir Avrasya Konutları'nda rekor satışa imza attı. Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akbal ise kampanya sürecinin etkisine vurgu yaptı

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-04 17:54:46

Kampanyanın rüzgarını arkasına aldı, bir günde 405 daire sattı

Hükümetin geçtiğimiz haftalarda uygulamaya koyduğu konut kredisine yönelik düzenlemeler vatandaşları olduğu kadar konut üreticilerini de sevindirdi. Bu süreçte tanıtımlar ivme kazandı ve satışlar şirketlerin projelerinin pazarlanmasında tetikleyici bir rol oynadı.

Başakşehir Avrasya Konutları projesinin tanıtımını öne alan Fuzul Yapı da Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin karşısında inşaatına başladığı 453 konutluk projede, 1 günde 405 daire satarak, 663 milyon lira hasılat gerçekleştirerek önemli bir adıma imza attı

600 MİLYON LİRALIK YATIRIM

mahmuttt

600 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projenin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Başakşehir'de daha önce 9 proje hayata geçirdiklerini ve bu projelerin her birinde yatırımcılarına ortalama yüzde 76 oranında prim kazandırdıklarını hatırlattı. 5 binden fazla sadık müşteri portföyünün oluştuğunu ve 19 Haziran günü satışa çıkardıkları projede sadece bu müşterilere yönelik kapalı bir duyuru ile projenin yarısından fazlasını satmayı başardıklarını vurguladı.

"KAMPANYA RÜZGARI SATIŞ SÜRECİNİ TETİKLEDİ"

Projelerinin Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin karşısında yer alması dolayısıyla çok fazla sağlık çalışanının ilgili projeye rağbet gösterdiğini belirten Akbal, bir günlük satış rakamının topraktan satış için çok önemli bir rakam olduğunu sözlerine ekledi.
Haziran ayının başında kamu bankaları ve Emlak Konut GYO'nun başlattığı konut kampanyaları rüzgarının ülkede çok iyi bir ortam oluşturduğuna vurgu yapan Akbal, “Aslında projemizi 6 ay sonrası için planlamaya almıştık. Ama ülkemizde emlak sektöründe 2017'deki o rüzgârı yakaladık hatta geçtik. Projeyi 2023 Haziran'da teslim etmeyi planlıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

453 KONUTLUK YATAY MİMARİLİ PROJE

Yatay mimari ile dikkati çeken Başakşehir Avrasya Konutları'nda metrekare satış fiyatları 8 bin 500 TL ile 9 bin TL arasında iken, evler 770 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 453 konutluk projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Emlak Konut ile hasılat paylaşım modeliyle yapılan projede yüzde 5 peşinat ve taksit ödemelerine 3. yılda başlatma imkanı sunuluyor.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara