Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Kamalak'a istifa çağrısı

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Zeki Sapancı, 'Milli Görüş davamıza daha fazla zarar verilmemesi için SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ve genel merkez yöneticilerini istifaya davet ediyoruz' dedi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-11 23:53:01

Kamalak'a istifa çağrısı

Sapancı, ilçe yönetim kurulu ile Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda basın toplantısı düzenledi. Sapancı, 1 Kasım seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

Milli görüş lideri Erbakan'ın ölümünün ardından politika üretemediğini dile getiren Sapancı, "Partimiz içine kapanık, halkımıza ve zamanın şartlarına ayak uyduramayan, gündem oluşturamayan aksine basit gündemler içinde boğulan, küresel güçler tarafından kurgulanan gayri milli muhalefetin lokomotifine vagon olan, bunlara ilaveten tarihi boyunca Milli Görüş'ün aleyhinde bulunmuş bir cemaatin uydusu gibi hareket eden bir parti haline gelmiştir" diye konuştu.

Sapancı, sözlerini şöyle tamamladı:

"1 Kasım seçim neticeleri partimizi kapalı kapılar ardında istişareden uzak bir şekilde 'ben yaptım oldu' mantığı ile yönetenlerin istifasını gerektiren bir neticeyi ortaya çıkarmıştır. Milli Görüş davamıza daha fazla zarar verilmemesi için SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ve genel merkez yöneticilerini istifaya davet ediyoruz."

Haber Ara