Dolar

32,3295

Euro

35,0781

Altın

2.306,99

Bist

9.079,97

“Kalk Gidelim” setlere geri dönüyor

TRT 1’in üç sezondur beğeni ile izlenen dizisi “Kalk Gidelim” setlere geri dönüyor. Şehirlerarası seyahat sınırlamasının kalkmasıyla birlikte Muğla’ya giden dizi ekibi 106. bölüm çekimlerine başladı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-04 10:53:19

“Kalk Gidelim” setlere geri dönüyor

Koronavirüs salgını nedeniyle oyuncuların kendi evlerine geçerek “Kalk Gidelim Eve” ismiyle izleyiciyle buluşan dizi kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam ediyor. Şehirlerarası seyahat sınırlamasının kalkmasının ardından Muğla'daki sette tüm sağlık tedbirlerini alan “Kalk Gidelim” dizi ekibi çekimlere başladı.

Yaklaşık iki buçuk aydır İstanbul'daki evinde izole bir hayat yaşadığını söyleyen dizinin başrol oyuncusu Ufuk Özkan, “Dünyanın ve ülkemizin geçirdiği bu zor günlerden sonra, tekrardan tüm tedbirlerimizi alarak Kalk Gidelim dizimizin çekimleri için Muğla'ya geldik. Gülmeye hasret kaldığımız bu günlerde sete döndüğümüz için çok mutluyum.” dedi.

Başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Aslı Omağ, Hayrettin, Kerim Yağcı, Alper Saylık, Can Kıran, Sena Çakır, Ali Dinç, Dilara Gül Demiral ve BayazıtGülercan'ın paylaştığı “Kalk Gidelim” yeni bölümleriyle çok yakında TRT'1'de.

3_6

2_7

1_11

Haber Ara