Dolar

32,5730

Euro

34,9752

Altın

2.421,49

Bist

9.722,09

Kahramanmaraş'ta tekstil fabrikasında yangın

Kahramanmaraş'ta bir tekstil fabrikasının pamuk balyalarının olduğu depo bölümünde çıkan yangına, 30 itfaiye personeli 10 araç ile müdahale etti. Alevlerin makinelerin olduğu bölüme sıçramaması için büyük çaba gösteren ekipler, 1,5 saat süren çalışmayla yangını kontrol altına alarak söndürdü.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-25 18:37:30

Kahramanmaraş'ta tekstil fabrikasında yangın

Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde bulunan bir tekstil fabrikasında öğleden sonra yangın çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangını gören işçiler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Fabrikanın depo kısmında bulunan pamukların zarar gördüğü yangına, ekiplerin müdahalesi sürüyor.

SÖNDÜRÜLDÜ

Kahramanmaraş'ta bir tekstil fabrikasının pamuk balyalarının olduğu depo bölümünde çıkan yangına, 30 itfaiye personeli 10 araç ile müdahale etti. Alevlerin makinelerin olduğu bölüme sıçramaması için büyük çaba gösteren ekipler, 1,5 saat süren çalışmayla yangını kontrol altına alarak söndürdü. Maddi zararın meydana geldiği yangının çıkış nedenini belirlemek için ekipler çalışma başlattı.

DHA

Haber Ara