Dolar

32,3655

Euro

34,9519

Altın

2.325,22

Bist

9.079,97

Kağıtspor Dergisi yayın hayatına başladı

Kağıtspor Dergisi yayın hayatına başladı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-26 15:29:05

Kağıtspor Dergisi yayın hayatına başladı
Amatör spor branşlarında olimpiyat, dünya ve Avrupa derecelerine sahip Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcularının sportif projelerini ve başarılarının yer alacağı Kağıtspor Dergisi yayın hayatına başladı.

Kulüp başkanı İslam Yücel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bünyesinde 28 spor branşında,195'i milli olmak üzere toplam 78 bin 750 lisanslı sporcu bulunduran Kağıtspor'un köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirtti.

Sporcuların başarı hikayelerini yazılı bir envanter haline getirmek istediklerini ifade eden Yücel, yayın hayatına başlayan dergiyle sporcuların birbirlerini daha iyi tanımalarını da hedeflediklerini söyledi.

Çıkardıkları dergiyle basın sektörünün zorluklarını kavradıklarını dile getiren Yücel, "Derginin sürekli olması adına yılda 2 sefer çıkarmaya karar verdik. Aslında her ay bir dergi çıkarsak bile başarılarımız ve hikayelerimiz fazlasıyla var ama yılda 2 defa olsun bizi de yormasın, okuyucu da bizi heyecanla beklesin istedik" diye konuştu..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un Türkiye'de marka bir kulüp olduğunun altını çizen Yücel, şunları kaydetti:

"Dergi ile beraber İngilizce olarak almanak çıkartarak uluslararası müsabakalarda ve organizasyonlarda şehrimizi, ülkemizi ve yaptığımız işleri anlatmayı amaçlıyoruz. Bu dergide bir amatör spor branşında neler yapıldı, sporcularımızın kazandıkları maddi ve manevi neler oldu, açıkçası hikayelerini anlatsın istedik. Topluma pozitif bir enerji verme adına sporcularımızın, antrenörlerimizin, sporcu ailelerimizin röportajlarına sık sık yer vermek istiyoruz. Bir veya iki spor branşımızı tanıtarak insanlar daha kolay bilgiye ulaşsın, başarıya giden yolculuk hikayesini okusun istiyoruz."

Spor meraklıları, Kağıtspor Dergisi'ne kulübün resmi internet sitesi ve Kocaeli'deki tüm spor tesislerinde ücretsiz olarak ulaşabilecek.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara