Dolar

32,3339

Euro

35,1327

Altın

2.308,99

Bist

9.079,97

Kağıthane’de vatandaş ne isterse o oluyor

Her yıl ilçedeki tüm mahallelerde yapılan Halk Meclisi ve Kadın Kent Gönüllüleri toplantılarında vatandaşların isteklerini dinleyen ve planlamada bunları dikkate alan Kağıthane Belediyesi, konuyla ilgili değerlendirme sonuç toplantılarına başladı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-29 17:11:00

Kağıthane’de vatandaş ne isterse o oluyor

Kağıthane'de her yıl 19 mahallede ayrı ayrı gerçekleştirilen Halk Meclisi ve Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları Başkan Fazlı Kılıç'ın öncülüğünde masaya yatırıldı. Toplantılarda vatandaşlardan gelen talep, öneri ve istekleri tek tek not alan ve bunların çözüme kavuşturulması noktasında çalışmalara aynı dönemde başlayan Başkan Fazlı Kılıç, bu çalışmaları değerlendirmek üzere başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile toplantılara başladı.

44 (2)_1

44 (1)_1

Kağıthane Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda her vatandaştan gelen talep ve isteklerin yerine getirilip getirilmediğini aldığı notlardan tek tek takip etiğini belirten Başkan Kılıç, muhtarlardan da varsa eksikleri tespit ediyor. Bu çerçevede Seyrantepe, Yeşilce ve Sultan Selim Mahallesi'nin değerlendirme sonuç toplantıları tamamlandı. Belediyede yapılan toplantıya katılan Yeşilce Mahalle Muhtarı Yalçın Vurkun, Başkan Fazlı Kılıç'ın her mahalle ile çok yakından ilgilenerek belediye yatırımlarına yön verdiğini söyledi.

Muhtar Vurkun, "Mahalle toplantıları herkese açık. Başkan ve ekibi vatandaşları dinliyor ve buna göre de bir çalışma programı oluşturuluyor. Geçen yıl mahallemizde yapılan toplantıyı değerlendirmek için belediyeye davet edildim.Mahallemizdeki sorunlarınıvatandaşın taleplerini konuştuk. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki geçen yılki toplantıda vatandaşlar tarafından iletilen konuların tamamı şuan çözüme kavuşmuş durumda, Başkan Fazlı Kılıç'ın yakın ilgisi çözümler nedeniyle memnunuz. Mahallem adına teşekkür ediyorum" dedi.

44 (4)

44 (3)

Değerlendirme sonuç toplantıları önümüzdeki günlerde diğer 16 mahallenin muhtarları, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile devam edecek. Bu yıl da yapılacak halk meclisi ve kadın kent gönüllüleri toplantılarıyla yine vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda belediye çalışmalarına yön verecek.

Haber Ara