Dolar

32,3495

Euro

35,1149

Altın

2.309,28

Bist

9.079,97

Kağıthane'de bayram adeti yerini buldu

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın 2004 yılında göreve geldiği tarihten bu yana her bayram geleneksel olarak gerçekleştirilen siyasiler arasındaki bayramlaşma töreni bu yıl Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yapıldı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-02 20:54:04

Kağıthane'de bayram adeti yerini buldu

Kağıthane'de faaliyet gösteren siyasi partilerin temsilcilerinin yanı sıra Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan'ın da katıldığı bayramlaşma programı samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ali Yüksel'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Soner Çatalbaş, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halit Özgür Atak, Anap Eski İlçe Başkanı Hüseyin Tüfekçi katılırken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç programda 'Birlik' çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ali Yüksel ev sahibi sıfatıyla ilk sözü alarak; "Bu masada Türkiye'nin belkide en temel ihtiyacını karşılıyoruz. Çünkü siyaset bazen bizlerin gerildiği, bizlerden dolayı da ulusumuzun gerildiği dönemlere sahne oluyor. Umuyorum ki Türkiye'nin siyasi atmosferi hep bu masa gibi olur. Her zaman farklı düşüncede olan insanlar bir araya gelebilir. Memleketin meselelerini bu olgunlukta, bu saygı ve sevgi çerçevesinde konuşabilir. Sonuçta ülke hepimizin" dedi.

rr (3)

rr (2)

rr (1)

rr (7)

rr (5)

rr (6)

rr (4)

Programda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise düşüncelerini şu sözlerle aktardı: "Siyaset istişare etmeyi gerektirir. 13 yıl önce bu bayramlaşma programlarını başlattığımızda amacımız ilçenin siyasileriyle görüş alışverişi yaparak Kağıthane için en iyisini uygulamak hem de siyasetin dilini pozitif, birleştirici ve yapıcı bir zemine çekmekti. Bugün de bunu başardığımızı görüyorum"

Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşanan dramlara da değinen Belediye Başkanı Kılıç; "Allah insanlara sayılamayacak kadar nimet vermiş. İnsanlar bu nimetleri adil bir şekilde paylaşsa hiç kimsenin birşeye ihtiyacı kalmaz. Paylaşmak yerine ne yazık ki insanlık savaşıyor. Bugün İslam beldelerinde son olarak Myanmar'da din kardeşlerimizin katledildiğini görüyoruz. Dua ve yardımlarımız dünyada zulme uğrayan kardeşlerimizle beraberdir" şeklinde konuştu.

Bayramlaşma programı ilçedeki siyasi liderlerin görüşlerini dile getirmeleri ve bayram dilekleriyle devam etti.

 

 

Haber Ara