Dolar

32,5607

Euro

34,8287

Altın

2.418,18

Bist

9.645,02

Kağıthane Belediyesi'nden ücretsiz spor hizmeti

Kağıthane Belediyesi’nin kadın vatandaşların daha bilinçli bir şekilde spor yapabilmesi ve sağlıklı bir vücuda kavuşması için ücretsiz olarak sağladığı spor kayıtları başladı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-07 14:49:48

Kağıthane Belediyesi'nden ücretsiz spor hizmeti

Kağıthane Belediyesi'nin kadın vatandaşların daha bilinçli bir şekilde spor yapabilmesi ve sağlıklı bir vücuda kavuşması için ücretsiz olarak sağladığı spor kayıtları başladı.

KAYITLAR 5 EYLÜL'DE BAŞLADI

7'den 70'e herkesin spor yapması için sürekli olarak teşviklerde bulunan Kağıthane Belediyesi, kadın vatandaşlar için de spor eğitimi verecek. Şirintepe Spor Merkezi'nde verilecek olan hizmetlerin kayıtları ise 5 Eylül itibariyle başladı.

KİŞİYE ÖZEL VE GRUPLAR HALİNDE HİZMET

Kaydı oluşturulan vatandaşlara yağ-kas ölçümü yapılarak kişiye özel egzersiz programları ile takiplerinin yapılacağı merkezde haftada iki gün birer saat boyunca kişiye özel ve gruplar halinde hizmet verilecek. Kadınlar aerobik, fitness, pilates, zumba, step gibi farklı alanlarda spor yapabilecek. Kayıt olmak isteyen vatandaşlar hafta içi 09.00 ve 17.00 saatleri arasında 2 adet vesikalık fotoğraf ve kimlik fotokopisiyle Şirintepe Spor Merkezi'ne giderek kendisine uygun gruplara ücretsiz kayıt yaptırabilecekler. Kontenjanlarla sınırlı olan kayıtlar kontenjanlar dolduğunda ise sona erecek.

 

Haber Ara