Dolar

32,3218

Euro

35,0855

Altın

2.300,02

Bist

9.060,56

Kadınlar bunlara 'Hayır' diyemez!

Bir ayakkabı, çanta ya da çikolata...Kadınların mutlu olmasını sağlayan kritik seçimler ve hediye tercihleri asla geri döndürülemez.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-17 13:54:40

Kadınlar bunlara 'Hayır' diyemez!

Kadınların asla hayır diyemeyecekleri şey çiçekler. Günün hangi saati olursa olsun çiçeğin hangi türü olursa olsun. Çiçek olduktan sonra mutlu olmayan kadın yoktur.

Eşinizi hiç beklemediği bir zamanda yapacağınız sürpriz tatil hediyesi ile şaşırtıp mutlu edebilirsiniz.

Eşinizin takılara ilgisi varsa ona hediye edebileceğiniz pırlanta yüzük, kolye, bileklik ve şahane küpelere asla hayır diyemeyecektir.

Kadınlar ayakkabı seçimine büyük önem verirler. Stilini bildikten sonra aldığınız ya da alacağınız ayakkabılar mutlu olmalarına yeterli olacaktır.

Kadınların çocuklarından itibaren en büyük tutkuları peluş oyuncaklarıdır. Kadınlar hayvan türlerinin bütün peluş oyuncaklarına sevgi ve sempatiyle yaklaşırlar. Alacağınız bu tarz oyuncaklar onları çocuksu mutluluğa sevk eder.

Kadınlar sevdikleri yazarlarla temasa geçip imza günlerine gitmeyi, imzalı kitaplarını almayı çok severler. O'nun sevdiği bir yazarın kitabını hediye etmek onları daha mutlu hissedirir.

Mutlu ya da mutsuz olsun. Kadınlar çikolataya tutkuyla bağlıdırlar. Stress dönemlerinde ilk başvurdukları en yakın arkadaşları bir nevi çikolatalardır. Onlara sunacağının çikolata tatlı bir muhabbete de kapı aralayabilir.

Romantik bir akşam yemeği aranızın daha iyi olmasını sağlar.

Birlikte anılarınızın yer aldığı özellikle çerçevelendirilmiş fotoğraflar kadınları mutlu hissettirir.

Kadınların tutkuyla yaklaştıkları aksesuarların başında çantalar geliyor. Sevdiği model ve tarzına uyan seçin onun en mutlu olduğu bir davranış şekli olacaktır

Haber Ara