Dolar

32,4890

Euro

34,9558

Altın

2.432,82

Bist

9.716,77

Kadıköy'de bir taraftar fenalaştı!

Fenerbahçe-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hemen öncesinde Ülker Stadyumu'nun maraton üst tribününde bulunan bir taraftar fenalaştı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-12-17 20:39:44

Kadıköy'de bir taraftar fenalaştı!

Fenerbahçe-Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşması öncesinde Kadıköy'de kısa süreli bir sıkıntı yaşandı. Maraton üst tribünde bulunan bir taraftarın fenalaşması üzerine taraftarlar hemen 'Ambulans' diye bağırmaya başladı.
Seslerinin duyurulması için Okul Açık tribünü de ambulans için çağrıda bulundu. Güvenlik görevlilerinin de yardımıyla sağlık ekibinin maraton üste yönlendirilmesi istendi.


Özel kutlama

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın doğum günü Samandıra'da tesislerde özel olarak kutlandı. Başkan Ali Koç, Başkanvekili Semih Özsoy ve yöneticiler, pasta keserek Ersun Yanal'ın yeni yaşını tebrik etti. Ayrıca benzer şekilde doğum günü olan yıldız futbolcu Andre Ayew için de bir pasta kesildi. Ersun Yanal ile Ayew beraber pasta kesip, fotoğraf çektirdi.

"Yuvana hoş geldin!"

Kadıköy'de taraftarlar arasında Ersun Yanal heyecanı yaşandı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında 4.5 yıl sonra göreve çıkan Yanal, tribünlerden büyük destek gördü.
Tecrübeli teknik adam için maçın hemen öncesinde özel tezahüratlar yapıldı. Uzun süre, 'Yuvana hoş geldin Kral Ersun Yanal' tezahüratı yapıldı.
Başarılı antrenörün ismini sürekli olarak haykıran taraftarlar, uzun süre ayakta alkışladı.

Büyük tesadüf

Fenerbahçe'ye 4,5 yıl sonra geri dönen Ersun Yanal, tam doğum gününde ilk maçına çıktı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesinde Kadıköy'e ayak basan Yanal, 57. yaş gününü görevi başında kutladı.
Fenerbahçe taraftarları da özel olarak tecrübeli teknik adamın doğumum günü kutlayarak jest yaptı.

1683 gün sonra

Ersun Yanal, 4,5 yıl sonra geri döndüğü Fenerbahçe'de 1683 gün sonra maça çıktı. Tecrübeli teknik adam, 2013-14 sezonunun 34. haftasında Kayserispor karşısında takımının başında sahada yer almıştı.
Yanal, Kadıköy'de ise 1676 gün sonra bir maçta görev aldı. 56 yaşındaki çalıştırıcı, Kadıköy'de son olarak yine 2013-14 sezonunda 33. haftada 4-0 kazanılan Karabükspor mücadelesinde bulunmuştu.

"Fenerbahçe için buradayız"

Fenerbahçe'de göreve başlayarak ayağını tozuyla ilk maçına Erzurumspor karşısında çıkan Ersun Yanal, taraftarlara teşekkür etti. Mücadele öncesi yayıncı kuruluşa konuşan Yanal, "Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olan ve destekleyen Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ediyorum. Fenerbahçe için buradayız. Fenerbahçe'yi olması gereken mücadeleye ortak etmek için buradayız. Bunu yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Maçın doğum gününe denk gelmesiyle alakalı da konuşan tecrübeli çalıştırıcı, "Bugün benim doğum günüm ama önemli olan Fenerbahçe için doğum günü" yorumunda bulundu.

Ayew ve Valbuena sahada

Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 16. hafta mücadelesinde sahaya çıkan Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın ilk 11'inde sakatlıktan dönen bazı isimler yer aldı.
Ayew ve Valbuena sakatlıklarını atlatıp ilk 11'de şans buldu.

Egemen Korkmaz, Kadıköy'de

Sarı-lacivertli takımın rakibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da tanıdık bir isim sahada yer aldı. 2012-15 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Egemen Korkmaz, lacivert-beyazlı formayla Kadıköy'de rakip oldu.
Tecrübeli stoper, rakip olarak çıktığı Kadıköy'de taraftarlardan alkış aldı. Egemen, eski takım arkadaşları ve eski teknik direktörü Ersun Yanal'la da bir araya geldi, başarı diledi.

Dadaşlar'dan büyük ilgi

Kadıköy'de misafir tribününde Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarları dikkat çekti. Kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran lacivert-beyazlı taraftarlar, maç boyunca takımlarına destek verdi.

Volkan Ballı geri döndü

Sarı-lacivertlilerde Ersun Yanal ve ekibinin geri dönüşünün ardından bir isim daha göreve başladı. Daha önce 2003-2010 yılları arasında Fenerbahçe'de idari menajerlik yapan Volkan Ballı, resmi olarak dün itibariyle görevini aldı.
Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın İdari Menajerliği görevine Volkan Ballı getirilmiştir. Sayın Volkan Ballı'ya Fenerbahçe ailemize hoş geldin diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz" denildi.

Lefter Küçükandonyadis unutulmadı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi Fenerbahçe'de Lefter Küçükandonyadis unutulmadı. 22 Aralık günü doğum günü olan Fenerbahçe efsanesi için özel bir kutlama klibi yayınlandı.
Doğum gününe 5 gün olmasına karşın sarı-lacivertli kulüp taraftarların önünde böylesi bir hamlede bulundu.

Haber Ara