Dolar

32,3810

Euro

35,0489

Altın

2.326,46

Bist

9.095,41

Kaçtığı iddia edilen Paşinyan sosyal medyada göründü!

Dağlık Karabağ anlaşmasından sonra ülkesinde eleştirilerin hedefi olan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın kaçtığı iddia edilmişti. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Paşinyan, 'Anlaşma metnini imzalamasaydım 20 bin Ermeni askeri kuşatmaya düşecekti' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-12 14:13:57

Kaçtığı iddia edilen Paşinyan sosyal medyada göründü!

Muhalefet istifaya çağırdı

Dağlık Karabağ anlaşmasından sonra eleştirilerin hedefi haline gelen Paşinyan'ın kaçtığı belirtilirken, ülkede Paşinyan aleyhine protestolar düzenlendi. Muhalefet partileri ise bir araya gelerek Paşinyan'ı istifaya davet etti ve bunun için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurguladı.

Ermeni medyası Paşinyan'a yer vermedi

Ermeni medyası Paşinyan'ın sokağa çıkması durumunda linç edileceğini belirtirken, Paşinyan günler sonra Facebook üzerinden açıklamada bulundu. Paşinyan yaptığı açıklamada, "Eğer anlaşma metinini imzalamasaydım 20 bin Ermeni askeri kuşatmaya düşecekti" ifadelerini kullandı. Ancak Ermenistan'da yayın yapan medya Paşinyan'ın Facebook üzerinden yaptığı yayını paylaşmadı. Haber yapan sitelerde de Paşinyan'ın konuştuğu sırada konuyla ilgili bir haber yer almadığı görüldü.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara