Dolar

32,5803

Euro

34,9119

Altın

2.437,17

Bist

9.645,02

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının tarihi açıklandı mı?

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Yeni yılda yapılan yeniliklerin ardından gözler Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısına çevrildi. Büyük kararlar alınması beklenen kabine toplantısının konuları merak konusu oldu. Peki ama Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı saat kaçta ve ne zaman? İşte merak edilen detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-11 09:36:09

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının tarihi açıklandı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün saat 15:00'da gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı kabine Toplantısının gündeminde koronavirüs, aşı çalışmaları gibi konular ele alınacakken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da sunum yapması planlar arasında yer alıyor. Toplantıda, vaka sayılarındaki son durum ve seyir, koronavirüs için yeni tedbirlerin alınıp alınmayacağı, mevcut tedbirlerin ne zamana kadar uygulanmaya devam edileceği gibi konuların da ele alınması bekleniyor. Alınacak olan tedbirlerin de bölgesel olarak değiştirileceği gündeme getirilecek konular arasında yer alacak. Bunlarla birlikte; aşı çalışmaları, aşı denemelerinin takibi, aşı için gelinen nokta, dış politika, güvenlik ve ekonomi alanında reform gibi konularda yer alacak.

Haber Ara