Dolar

32,5665

Euro

34,8863

Altın

2.436,50

Bist

9.645,02

Kabine toplantısı koronavirüs kararları son dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor. Koronavirüs tedbirlere yönelik yeni kısıtlamalar geldi. Buna göre, hafta sonları saat 10 ve 20 arası dışında sokak kısıtlaması uygulanacak. Okullar yıl sonuna kadar online eğitime devam edecek.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-17 19:32:38

Kabine toplantısı koronavirüs kararları son dakika

Koronavirüs tedbirlerine ilişkin son dakika açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilim Kurulu'nun yeni tedbirlerin alınmasına yönelik tavsiye kararları sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında abine toplantısı sonrası koronavirüs salgınında son durum ele alındı. Kabine toplantısı sonrası Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında Bilim Kurulu toplandı. Toplantı sonrası koronaya ilişkin yeni tedbirlere yönelik tavsiye kararları Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu. Kabine toplantısında da salgına ilişkin yeni tedbirlerin hayata geçirilmesini görüşü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hasta ve ölüm sayıları tedbirlerin sıkılaştırlılması sonucunu doğurdu. Şayet salgında istenen düzeyde gelinmezsehepimiz için cam acıtıcı tedbirlerin gündeme gelmesi söz konusu olacak. hafta sonları tedarik aksamayacak şekilde akşamları 10 ile 20 saatleri dışında sokağa akıma kısıtlaması uygulanacak. ara tatil sonrası eğitim öğretim yıl sonuna kadar online olarak yapılacak."

kabine 

Haber Ara