Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Jose Sosa gidiyor

Milan, yeniden A takımla idmanlara çıkmayan başlayan ve “Kaldı” denilen Sosa için fiyat yükseltti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-15 10:30:41

Jose Sosa gidiyor

Yılan hikayesine dönen Jose Sosa krizinde ikinci perde!.. Türkiye'deki politik ortam sebebiyle ayrılmak istediğini söyleyen Arjantinli, idmanlara katılmamış, Avusturya kampında kadro dışı bırakılmıştı.

Ancak Milan'ın istenilen teklifi yapmamasıyla ‘çaresiz' kalan Tangocu, affedilmiş ve yeniden A takımla antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. Hatta Süper Kupa finalinin 18 kişilik maç kadrosuna bile alınan Sosa'nın geleceğiyle ilgili dün oldukça önemli gelişmeler yaşandı.

İlk olarak Beşiktaş Kulübü, sabah saatlerinde Milan'ın yıldız orta saha için 7.5 milyon Euro'luk teklif yaptığı yönündeki haberleri resmi siteden yalanladı.

‘YALANLAMA' KALDIRILDI

Fakat bir süre sonra yalanlama metni resmi siteden kaldırıldı. Bu durum akıllarda soru işareti uyandırırken, olayın gerçek boyutunu HABERTÜRK ortaya çıkardı...

Fiyat yükselten ve Sosa için 7.5 milyon Euro ödemeye hazır olan Milan'ın menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a haber gönderdiği öğrenildi. Daha önce Sosa'yı satmaya sıcak bakmayan başkan Fikret Orman'ın resmi yazının gelmesi halinde Arjantinli yıldızla yolları ayıracağı ifade edildi.

Başkan Orman, 31 yaşındaki orta sahadan elde edilecek gelirle Mario Gomez'in boşluğunu dolduracak yıldız bir forvet ve kaliteli bir de stoper almayı planlıyor.

Haber Ara