Dolar

32,3810

Euro

35,0489

Altın

2.326,46

Bist

9.095,41

Johnny Depp Karayip Korsanları’na geri dönsün kampanyası 150 bin imzayı aştı

Johnny Depp hayranları, ünlü aktörün Kaptan Jack Sparrow olarak Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) serisine dönmesi için Disney’i zorluyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-20 14:17:37

Johnny Depp Karayip Korsanları’na geri dönsün kampanyası 150 bin imzayı aştı

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'ın kendisine yönelik, şiddet uyguladığı yönündeki açıklamalarının ardından yapım aşamasındaki yeni Karayip Korsanları projesinden ayrılmıştı. Ancak çiftin arasında geçen bir diyaloğa ait ses kaydının ortaya çıkmasıyla Heard'ın iddiaları tartışmaya açıldı. Bu ayın başında ortaya çıkan ses kaydında Heard, Depp'e şiddet uyguladığını kabul ediyor.

HEARD'A KARŞI KAMPANYA BAŞLATILDI

Independent Türkçe'de yer alan habere göre bu ses kaydının patlak vermesiyle, Amber Heard'ın Aquaman'in yakında çekilecek devam filminden çıkarılmasını talep eden imza kampanyasına talep artmış ve geçen birkaç ay içinde 45 bine yakın imzaya ulaşan kampanya, ses kaydının patlak vermesiyle 150 bin imzayı geçmişti. İmza sayısı şu sıralar 340 bin civarında.

DEPP İÇİN BAŞLATILAN KAMPANYA 150 BİNİ AŞTI

Ses kaydı aynı etkiyi bu kez de Johnny Depp için başlatılan bir imza kampanyası üzerinde yaptı.

Disney'in Depp'i yeniden Jack Sparrow olarak işe almasını talep eden kampanya, yaşanan yeni gelişmelerle birlikte 151 bin imzaya ulaştı.

JACK SPARROW

Johnny Depp, 2003'teki ilk Karayip Korsanları filmi Siyah İnci'nin Laneti'nden (The Curse of The Black Pearl) bu yana Kaptan Jack Sparrow'u canlandırmıştı.

Oyuncu, 5 kez Jack Sparrow rolüyle beyazperdede yer aldı.

Karayip Korsanları serisinin bu kadar ilgi görmesinin en önemli sebeplerinden biri kuşkusuz Johnny Depp'in bu karakteri canlandırırken gösterdiği performanstı.

Bu sebeple 6. film hazırlığındaki Disney de Depp'in seriye dönmesini isteyebilir.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara